xenk2626
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 974
- İsim
- Kadir Efe Ulusoy
Merhabalar geçen pazartesi elime VATAn PC.den aldığım B550M VDH PRO anakartı ulaştı anakartı montajladım ama pc her açıldığında VGA ışığı yanıyor 12-13 snde açılan pc artık 1.30-2 dakikada açılıyordu herhangi bir oyuna girdiğimde fps yerlerde oluyodu ekran kartında 90WATT üstüne çıkaramadım ekran kartını bende eski anakartım B550M DS3H da hiç bir sorun yaşamamıştım bununla ilgili anakartı değiştirdim ve eskisinde problem yoktu 2 gün önce pazartesi yurtiçi ile vatana geri gönderdim iade-değişim istedim 20 gün servis süresi dediler(20 iş günü) iade almama şansları varmı tamirli 2. el ürün istemiyorum müşteri hizmetlerinin aradığımda bana şunu söylediler KUTUDA EZİK VARSA VE SİZ BUNU BİLEREK AÇTIYSANIZ İADE ALAMAYIZ ama durum şu ki kutuda ne baloncuklu poşet ne de koruma plastği vardı dışında hasar yoktu ama kutunun içi vurma izi doluydu 35x35lik kutuya korumasız 20x20lik kutu koymuşlar büyük ihtimalle kargodan oldu sonuç ne olur
2 gün önce pazartesi yurtiçi ile vatana geri gönderdim iade-değişim istedim 20 gün servis süresi dediler(20 iş günü) iade almama şansları varmı tamirli 2. el ürün istemiyorum müşteri hizmetlerinin aradığımda bana şunu söylediler KUTUDA EZİK VARSA VE SİZ BUNU BİLEREK AÇTIYSANIZ İADE ALAMAYIZ ama durum şu ki kutuda ne baloncuklu poşet ne de koruma plastği vardı dışında hasar yoktu ama kutunun içi vurma izi doluydu 35x35lik kutuya korumasız 20x20lik kutu koymuşlar büyük ihtimalle kargodan oldu sonuç ne olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 gün önce pazartesi yurtiçi ile vatana geri gönderdim iade-değişim istedim 20 gün servis süresi dediler(20 iş günü) iade almama şansları varmı tamirli 2. el ürün istemiyorum müşteri hizmetlerinin aradığımda bana şunu söylediler KUTUDA EZİK VARSA VE SİZ BUNU BİLEREK AÇTIYSANIZ İADE ALAMAYIZ ama durum şu ki kutuda ne baloncuklu poşet ne de koruma plastği vardı dışında hasar yoktu ama kutunun içi vurma izi doluydu 35x35lik kutuya korumasız 20x20lik kutu koymuşlar büyük ihtimalle kargodan oldu sonuç ne olur