Bu fiyata kötü. Vatan zorunlu mu ?merhaba arkadaşlar vatanda web e özel uygun hazır sistem gördüm özelliştirme yapıp bu hale getirdim vatana güvenilir mi?
Alıntıyı görüntüle
zorunlu değil hocam normal fiyatı 21k sistemin anakart ssd işlemci ram kasa yükseltmesi yaptım bu fiyata denk geldi bütçem max 25 kBu fiyata kötü. Vatan zorunlu mu ?
gaming gen tr den böyle bir sistem yaptım nasıldırBu fiyata kötü. Vatan zorunlu mu ?
Attığınız sistem 27k amazorunlu değil hocam normal fiyatı 21k sistemin anakart ssd işlemci ram kasa yükseltmesi yaptım bu fiyata denk geldi bütçem max 25 k
4060 alcaksan r5 5600+4060 21k ya şu varzorunlu değil hocam normal fiyatı 21k sistemin anakart ssd işlemci ram kasa yükseltmesi yaptım bu fiyata denk geldi bütçem max 25 k
Mesaj otomatik birleştirildi:
gaming gen tr den böyle bir sistem yaptım nasıldır
hocam tek sorum güvenilirlik gamegaraj güvenilir mi? problem çıkarırmı destek konusundan nasıldırAttığınız sistem 27k ama
Şunu görseldeki gibi yapabilirsin.Space 5A-4060Ti - Game Garaj
Space 5A-4060Ti, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia RTX 4060 ekran kartına sahip, Space 5A-4060Ti hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
4060 alcaksan r5 5600+4060 21k ya şu var
Pulse 5A-RTX 4060 - Game Garaj
Pulse 5A-RTX 4060, AM4 AMD Ryzen işlemci seçenekleri ve son nesil Nvidia GeForce RTX 4060 ekran kartı ile, Pulse 5A-RTX 4060 hazır sistem oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
İyidir sorun yaratmaz güvenlik konusunda.hocam tek sorum güvenilirlik gamegaraj güvenilir mi? problem çıkarırmı destek konusundan nasıldır
gaming gen tr den özelleştirdiğim sistem nasıldır anakartın PCIe4.0 olmasına dikkat ediyorum birde kasayaİyidir sorun yaratmaz güvenlik konusunda.
Attığım sisteme o anakartı seçsen daha ucuz. 4060 olan sistem.gaming gen tr den özelleştirdiğim sistem nasıldır anakartın PCIe4.0 olmasına dikkat ediyorum birde kasaya
aynı fiyatlara denk geliyor biraz marka takıntım var asus ekran kartı olsa daha iyi olmazmı sizce soğutma açısından flnAttığım sisteme o anakartı seçsen daha ucuz. 4060 olan sistem.
inno3d twin x2 ekran kartı seçin. Asusta bu da iyidir ikiside memnun eder sizi. 25.4k ya bunu alcağınıza gidip 4060ti sistemi alsanıza hocam.aynı fiyatlara denk geliyor biraz marka takıntım var asus ekran kartı olsa daha iyi olmazmı sizce soğutma açısından fln
Alıntıyı görüntüle
hocam haklısınız 4060ti sistem almak aynı fiyata ama yine özelleştirme yapıyorum ssd kasa fiyat artıyorinno3d twin x2 ekran kartı seçin. Asusta bu da iyidir ikiside memnun eder sizi. 25.4k ya bunu alcağınıza gidip 4060ti sistemi alsanıza hocam.
Sadece ssd 1TB seçersiniz yeter başka bir şey özelleştirmeye gerek yok. Bir de rami 3600mhzcl18 yaparsınızhocam haklısınız 4060ti sistem almak aynı fiyata ama yine özelleştirme yapıyorum ssd kasa fiyat artıyor