Bünyamina
80+ Platinum
Özelleştirmelerde kasa düşürme ve b450 seçeneği yok.İkisi derkan b450 ve b550 mi
Gir biraz kurcala.
Özelleştirmelerde kasa düşürme ve b450 seçeneği yok.İkisi derkan b450 ve b550 mi
İkiside var hocamÖzelleştirmelerde kasa düşürme ve b450 seçeneği yok.
Gir biraz kurcala.
Ben attığım sistemden bahsediyorum. 20k olandan. Bu sistemi sen unut. İyi değil.İkiside var hocam Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ha sen onu diyorsun hocam 12 gb vram li ekran kartı alsam daha iyi olmazmı yeni oyunlarda vram 8 i aşıyor buda droplara neden oluyor(ultra ayarlada oynanırsa aşıyor)Ben attığım sistemden bahsediyorum. 20k olandan. Bu sistemi sen unut.
Öyle düşünüyorsan bu sistemi b550 yap al. Çok da avantajlı değil ama bu.Ha sen onu diyorsun hocam 12 gb vram li ekran kartı alsam daha iyi olmazmı yeni oyunlarda vram 8 i aşıyor buda droplara neden oluyor(ultra ayarlada oynanırsa aşıyor)
Böylede pahalıya patlıyor hocam ya benim dediğim mantıklı değilmiydi ince hesapta kasayı düşürüp dediğiniz anakartı seçsemÖyle düşünüyorsan bu sistemi b550 yap al. Çok da avantajlı değil ama bu.
BLADE-DUAL7700XT / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-DUAL7700XT sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 5600 MPK ve ASUS RX 7700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Değil işte.Böylede pahalıya patlıyor hocam ya benim dediğim mantıklı değilmiydi ince hesapta kasayı düşürüp dediğiniz anakartı seçsem
Kral şimdi ben bu sistemi alıp rdr2,pubg,valorant,rust, gibi oyunlar oynicam yani ne gibi sıkıntı olabilir benim ilk attığım sistemi alsamDeğil işte.
25k ya çıkarsan am5 li sistem almak var. Dediklerini oynarsın dediklerimle attığınla. En mantıklısı en iyisini alman için uğraşıyorum.Kral şimdi ben bu sistemi alıp rdr2,pubg,valorant,rust, gibi oyunlar oynicam yani ne gibi sıkıntı olabilir benim ilk attığım sistemi alsam
Hayatta herşeyin en iyisi olmuyor boşver buda olmasın25k ya çıkarsan am5 li sistem almak var. Dediklerini oynarsın dediklerimle attığınla. En mantıklısı en iyisini alman için uğraşıyorum.
Dediğim oyunları sorunsuz ultra ayarlarda sorunsuz oynatıyorsa yeterHayatta herşeyin en iyisi olmuyor boşver buda olmasın
Ona bakarsan attığım 20 k lık sistemde oynatıyor. Arada uçurum da yok.Hayatta herşeyin en iyisi olmuyor boşver buda olmasın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğim oyunları sorunsuz ultra ayarlarda sorunsuz oynatıyorsa yeter
Haklısın ama 8gb vram aşımı kafamı çok karıştırdı oyunlarda beni en çok kızdıran şey dropOna bakarsan attığım 20 k lık sistemde oynatıyor. Arada uçurum da yok.
Drop = vram yetmemesi değil ki. Drop un bir sürü nedeni olur.Haklısın ama 8gb vram aşımı kafamı çok karıştırdı oyunlarda beni en çok kızdıran şey drop