Mr.White
80+ Bronze
Zaten sıkı olması lazım devamBeyler bilmediğimden soruyorum bunu kapattım ama manyak sıkı oldu bu işlemcinin altına zarar vermesin dalga bi yanada
Zaten sıkı olması lazım devamBeyler bilmediğimden soruyorum bunu kapattım ama manyak sıkı oldu bu işlemcinin altına zarar vermesin dalga bi yanada
Ramleri takıyom etiketleri çökümmüZaten sıkı olması lazım devam
Hocam bence şu arka pinleri kontrol edinMontajını yapıcam bir şey yoksa kullanıcam ama muhtemelen son alışverişim vatandan
Sağlam çok temiz duruyoHocam bence şu arka pinleri kontrol edin
Yok Hocam bir tanesi bile eğrilmişse geçmiş olsun o yüzdenSağlam çok temiz duruyo
konu basligini gorunce patladım kusura bakma kiralTamam kutusuz anladıkta bune böyle a4 e sarmak.Normalde böyle mi geliyo yazarmısınız ona göre yazıcam
Daha kurmadımneyaptınız acaba calısıyomu sıstem
Söğütözü şubesinde çalışıyorum ve böyle bir gönderim asla yapmayız kutusu yoksa iyice kargo köpüğüne sararız bantlarız öyle yollarız ama sanırım sizin aldığınız şube çokta umursamıyor böyle şeyleriTamam kutusuz anladıkta bune böyle a4 e sarmak.Normalde böyle mi geliyo yazarmısınız ona göre yazıcam
Trabzon şubesiSöğütözü şubesinde çalışıyorum ve böyle bir gönderim asla yapmayız kutusu yoksa iyice kargo köpüğüne sararız bantlarız öyle yollarız ama sanırım sizin aldığınız şube çokta umursamıyor böyle şeyleri