renk istediğim değil karıştırmış danışmanNeden değiştirmek istiyorsunuz ve ürün nedir
aldık artık ama bole muamele yokYanlış bence vatan hem kazık neden ordan alıyorsun ki
30 gün değişim hakkımız yok muAynı gün olursa değişim yapıyorlar diye biliyordum
Bu şekilde bir talebiniz oldu ve yanlış ürün verdilerse her türlü değiştirme hakkın var kabul etmezlerse de tüketici hakem heyetine başvuracağım de korkut hala kabul etmezlerse tüketici hakem heyetine başvur 2-3 hafta içerisinde sonuçlanıyor değişim yapma hakkına sahipsinrenk istediğim değil karıştırmış danışman
Mağazadan alınca değişim hakkı vs vermiyorlar. Kutusunu açma iade bile almazlarrenk istediğim değil karıştırmış danışman
Mesaj otomatik birleştirildi:
aldık artık ama bole muamele yok
30 gün değişim hakkımız yok mu
müş. hiz. aradım saçma sapan konundan dolayı mağazadan seçerek aldığınız için değişimi yoktur dediUrunun bedelini alamiyorsan baska bir urun almaya calis, musteri temsilcisi, magaza müdürünu ikna edebilirsen de kolayca iade alirlar
tüketici hakem heyetine nerden başvurabilirimBu şekilde bir talebiniz oldu ve yanlış ürün verdilerse her türlü değiştirme hakkın var kabul etmezlerse de tüketici hakem heyetine başvuracağım de korkut hala kabul etmezlerse tüketici hakem heyetine başvur 2-3 hafta içerisinde sonuçlanıyor değişim yapma hakkına sahipsin
Ayrıca ürün traş makinesi tarzı veya hijyen gerektiren bir şey ise bu konuda tedbirli olurlar yani ürüne göre muamele yaparlar
Hocam böyle bir şey kanunlarda yok her türlü almak zorundalar benim arkadaşım 1 yıl kullandığı telefonu tüketici hakem heyetine bildirdi telefon yavaşladı diye onun bile parasını aldı 1 yıl kullanılmış telefonun koşulsuz şartsız almak zorundalar 14 gün içerisindeMağazadan alınca değişim hakkı vs vermiyorlar. Kutusunu açma iade bile almazlar