Neler Yeni

Vatan mı daha iyi yoksa Media Markt mı?

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
Bunlar İthalatçı garantili olduğu için daha ucuz ben Xbox Türkiye garantili almak istiyorum sonuçta ucuz bir şey değil, sıkıntısı çıkarsa ilgilenmezler ithalatçı garantili olunca
Haklısınız.

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
Onlara da yüz yüze anlatınca pek bir şey anlamıyolar zaten.
En azından Xbox Türkiye garantili olur direk onlara veririm onlar yardımcı olur. Sırf ucuz diye ithalatçı garantili almak çok riskli bence

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Bunlar İthalatçı garantili olduğu için daha ucuz ben Xbox Türkiye garantili almak istiyorum sonuçta ucuz bir şey değil, sıkıntısı çıkarsa ilgilenmezler ithalatçı garantili olunca
Her türlü kendi servisine gönderiyorsun arıza çıkınca 😁

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
Her türlü kendi servisine gönderiyorsun arıza çıkınca 😁
İthalatçı garantili olunca aldığın firma ilgileniyor Xbox Türkiye ilgilenmiyor. Ondan Xbox garantili almak daha mantıklı bence.

bonestiga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Emre Taş
Media markt öneririm dostum

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
Fikirleriniz için teşekkür ederim. Şimdi iki firmaya da gideceğim hangisinin elinde var ise kendim alıp geleceğim yoksa sipariş veririm.

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
Konu ile alakasız ama ps5 mi Xbox series x mi?
Bence Xbox Series X çünkü Xbox hem ps5 e göre daha performanslı hem 2k desteği var ve Gamepass de mükemmel bir şey fiyatına göre.

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Aynı fiyatta, ikisinde de 7499 TL.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şeyi belirtmeyi unutmuşum eğer media marktan alırsam internetten alacağım ama vatandan alırsam şimdi gidip eğer ellerinde varsa kutulu alma imkanım var.
Vatandan al o zaman bekleme direk al oyna

Konu ile alakasız ama ps5 mi Xbox series x mi?
Parana bağlı eğer paran varsa ps5 çünkü playstationın cok iyi oyunları var eğer cok yoksa xbox

Bence Xbox Series X çünkü Xbox hem ps5 e göre daha performanslı hem 2k desteği var ve Gamepass de mükemmel bir şey fiyatına göre.
Xboxın 4K desteği de var aynı şekilde ps5in de 4k desteği var

Bence xbox almak saçma tabi ama bence herkesin fikrine saygı duyarım neyse xboxın benim için saçma olmasının nedeni xbox da olan coğu oyun zaten pc de var xbox alcama ben pc toplarım eğer konsol almak istiyorsam da zaten playstation alırım zaten dünya devi oyunları var

TALHA MURAT

80+ Silver
Ucuz neredeyse onu al zaten garantisi için onlar almaz sen hesabından usp ile gönderirsin garantilik içşleri olmaz.

Top Bottom