byjo0ker06
80+
ben hesaba havale sectım ama alıcı ısmı ne yazcam hıc bıyerde belıtmemısler
Ben pc toplayacaktim, Bu forumda herkes vatan çöp vatan dan bisey alınmaz diyordu 1 saattir herkes vatanı konuşuyor
böyle çıkan kampanyalı sistemlere demiyolar onuBen pc toplayacaktim, Bu forumda herkes vatan çöp vatan dan bisey alınmaz diyordu 1 saattir herkes vatanı konuşuyor
Gayet güzel topladılar Vala. Bütün çalışanları bilgili saygılı idi ben sorun göremedim 23 k para verdim ama yanlış İŞLEMCİ seçiyorsun dedi 11600k yi verdi süper islemciVatandan alınan sistem montajsız alındığı sürece hiçbir sorun olmaz. Tek sorun montajlı sistemlerin alelade toplanması..
ne para varmış millette. 15999₺ lik sistem kapış kapış. biz de bekliyoruz rx6500xt/gtx1650/gtx 1660 sistem gelecek de alacağız diye...Doluşşşşş tükenmeden çek bitane
INTEL I5 12400F-RTX 3070 VENTUS 3X-B660M BOMBER-MSI 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-RTX 3070 VENTUS 3X-B660M BOMBER-MSI 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
daha yeni sinerjide 6500xt li 8299 gibi bi fiyata sistem gördüm youtubedan birinin sistemiymis galiba bi bakın isterseniz apu sistem fiyatına. sinerji diye hatırlıyorum en azından bir bakın siz belki başka sitedir.ne para varmış millette. 15999₺ lik sistem kapış kapış. biz de bekliyoruz rx6500xt/gtx1650/gtx 1660 sistem gelecek de alacağız diye...
bu arada alanlara hayırlı olsun diyorum. güle güle kullansınlar...
Bu neki. Millet 3-5 ay önce 18k lık sisteme birbirini ezdi. Hele 50.000TL lik İphone kuyruklarını görmek bile istemezsin. Millette para çuvalla.ne para varmış millette. 15999₺ lik sistem kapış kapış. biz de bekliyoruz rx6500xt/gtx1650/gtx 1660 sistem gelecek de alacağız diye...
bu arada alanlara hayırlı olsun diyorum. güle güle kullansınlar...
teşekkür ederim. ben görmedim. bir bakayım...daha yeni sinerjide 6500xt li 8299 gibi bi fiyata sistem gördüm youtubedan birinin sistemiymis galiba bi bakın isterseniz apu sistem fiyatına.
enteresan...Bu neki. Millet 3-5 ay önce 18k lık sisteme birbirini ezdi. Hele 50.000TL lik İphone kuyruklarını görmek bile istemezsin. Millette para çuvalla.
Raf fiyatları çok pahalı olduğu için kimse önermiyor, şahsen bende önermiyorum. Ama büyük bir firma olduğu için genelde kampanyaları güzel indirimli oluyor.Ben pc toplayacaktim, Bu forumda herkes vatan çöp vatan dan bisey alınmaz diyordu 1 saattir herkes vatanı konuşuyor