Rosita
80+ Silver
Dahası
satıldı üstadımözelden yazar mısın hocam
satıldı üstadımözelden yazar mısın hocam
valla ben aralıksız 40 dk denedim alamadım knk saldımf5 f5 tükendi yazdılar ama calışanlar alcak kesin ya kesin f5 f5 paso f5
Vatan bu işi çok i,yi yapıyor fıyat konusuda devamlı rakıpsızDoluşşşşş tükenmeden çek bitane
INTEL I5 12400F-RTX 3070 VENTUS 3X-B660M BOMBER-MSI 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-RTX 3070 VENTUS 3X-B660M BOMBER-MSI 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Pahalı diye onermemek ayrı (eyvallah) kötülemek ayrıRaf fiyatları çok pahalı olduğu için kimse önermiyor, şahsen bende önermiyorum. Ama büyük bir firma olduğu için genelde kampanyaları güzel indirimli oluyor.
Fırsatgaming hocam ho 3 tane almışsın bol kazançlarVatan böyle sistemler yapacak takipte kalın kullanmak için alanlar güle güle kullansın satmak için alanlara bol kazançlar dilerim
hocam laptop hakkında acıklama var mı ?Daha devam edecek böyle sistemler bu sadece ilki takip edin vatan PC den yapılan açıklama bu şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fırsatgaming hocam ho 3 tane almışsın bol kazançlar
Yok sistem gelecek amahocam laptop hakkında acıklama var mı ?
he kötüleyen varsa ona bir şey diyemem haklısınPahalı diye onermemek ayrı (eyvallah) kötülemek ayrı
neden laptop kampanyası olmuyor anlamıyorum. Youtuberlar da dahil olmak üzere bu cihazlarda kampanya olmuyor yada ben rast gelmedim...Yok sistem gelecek ama
laptoplar da kampanya yok bu gibi sistemlere markalar destek veriyor laptop ta kim destek verecekneden laptop kampanyası olmuyor anlamıyorum. Youtuberlar da dahil olmak üzere bu cihazlarda kampanya olmuyor yada ben rast gelmedim...
Türkiyeyi şurda 200-400 stokla satılan sisteme göre ne güzel yorumluyosun hocam. Alandan çok alamayanlar var aslında bir de bu tarafından bak. Ekonomik kısım için konuşuyorum bu aradaBu neki. Millet 3-5 ay önce 18k lık sisteme birbirini ezdi. Hele 50.000TL lik İphone kuyruklarını görmek bile istemezsin. Millette para çuvalla.