Neden yasak ben hala bilmiyorumLink yasak diye biliyorum hocam sj sitesinin adı bile yasak ama ucuz yani o kadar ben güzel bir şey bulurum dedim link atamıyoruz saçma
Neden yasak ben hala bilmiyorumLink yasak diye biliyorum hocam sj sitesinin adı bile yasak ama ucuz yani o kadar ben güzel bir şey bulurum dedim link atamıyoruz saçma
Bende onu tam bilmiyorumNeden yasak ben hala bilmiyorum
Psu power boost değil ki thermaltake boş kasa ne olursa olsun şuan piyasada daha iyi fp yokKnk çok iyi fiyat ama sisteme eklenen power boost kasası yarın bir gün elinde kalabilir. Çok şikayet alıyoruz ve kasanın PSU tarafı kendi kendine bozuluyor hatta evde ki şalteli bile atabilir.
Bu bütçelerde ddr5 sistem bakmanı öneririm.arkadaşlar bu sistem alınır mı ona göre serisinden çekicem yaklaşık 28k bütçem var biraz daha bekleyeyim mi yoksa alayım mı bunu
DDR 5 nasıl oluyor çok ufak anlatırsan sevinirimBu bütçelerde ddr5 sistem bakmanı öneririm.
En son sistem, en son teknoloji ileride sistemi yükseltmek istersen tüm parçaları değişmene gerek olmaz. Daha fazla performans alırsın ayrıca.DDR 5 nasıl oluyor çok ufak anlatırsan sevinirim
Hocam ben kullanıyorum TR2 ST model sorun yaşamadımKnk çok iyi fiyat ama sisteme eklenen power boost kasası yarın bir gün elinde kalabilir. Çok şikayet alıyoruz ve kasanın PSU tarafı kendi kendine bozuluyor hatta evde ki şalteli bile atabilir.