O zaman 12. nesilde bir sıkıntı yok demektir.13 ve 14 nesil kapsıyor. 12nesile ek garanti yok.
O zaman 12. nesilde bir sıkıntı yok demektir.13 ve 14 nesil kapsıyor. 12nesile ek garanti yok.
İşlemci garanti için yurtdışına gidiyor o çok bekletiyo malesefVatan satıyor da garantisi çok sıkıntı. Ürünü 1.5 aydır bekliyorum. Hala gönderecekler sözde
Vallaha o kadar bekledim eğer arıza giderilmezse para iadesi isteyeceğim zaten pahalıya almıştım taksitli diye. Bi o kadar daha beyleyemeyecrğimİşlemci garanti için yurtdışına gidiyor o çok bekletiyo malesef
Aynısı bana oldu direkt sıfırını yolladılar , merkez 1 tane işlemci hesabı yapmıyor direkt yenisini yolluyor bende bide kullanıcı hatasıydı onu da ekleyim su dökmüştümVallaha o kadar bekledim eğer arıza giderilmezse para iadesi isteyeceğim zaten pahalıya almıştım taksitli diye. Bi o kadar daha beyleyemeyecrğim
Vay be denk gelir mi bize de böylesiAynısı bana oldu direkt sıfırını yolladılar , merkez 1 tane işlemci hesabı yapmıyor direkt yenisini yolluyor bende bide kullanıcı hatasıydı onu da ekleyim su dökmüştüm
Benden şanssız adam zor bulursun anakart da değişti , o yüzden vatanın garantisine güvenVay be denk gelir mi bize de böylesi
Hadi inşallah. Uzun süredir laptop daydım pc ye zarzor geçmiştim. Kötü senaryoyla karşılaşmak istemem hiçBenden şanssız adam zor bulursun anakart da değişti , o yüzden vatanın garantisine güven