O zaman 12. nesilde bir sıkıntı yok demektir.13 ve 14 nesil kapsıyor. 12nesile ek garanti yok.
O zaman 12. nesilde bir sıkıntı yok demektir.13 ve 14 nesil kapsıyor. 12nesile ek garanti yok.
İşlemci garanti için yurtdışına gidiyor o çok bekletiyo malesefVatan satıyor da garantisi çok sıkıntı. Ürünü 1.5 aydır bekliyorum. Hala gönderecekler sözde
Vallaha o kadar bekledim eğer arıza giderilmezse para iadesi isteyeceğim zaten pahalıya almıştım taksitli diye. Bi o kadar daha beyleyemeyecrğimİşlemci garanti için yurtdışına gidiyor o çok bekletiyo malesef
Aynısı bana oldu direkt sıfırını yolladılar , merkez 1 tane işlemci hesabı yapmıyor direkt yenisini yolluyor bende bide kullanıcı hatasıydı onu da ekleyim su dökmüştümVallaha o kadar bekledim eğer arıza giderilmezse para iadesi isteyeceğim zaten pahalıya almıştım taksitli diye. Bi o kadar daha beyleyemeyecrğim
Vay be denk gelir mi bize de böylesiAynısı bana oldu direkt sıfırını yolladılar , merkez 1 tane işlemci hesabı yapmıyor direkt yenisini yolluyor bende bide kullanıcı hatasıydı onu da ekleyim su dökmüştüm![]()
Benden şanssız adam zor bulursun anakart da değişti , o yüzden vatanın garantisine güvenVay be denk gelir mi bize de böylesi![]()
Hadi inşallah. Uzun süredir laptop daydım pc ye zarzor geçmiştim. Kötü senaryoyla karşılaşmak istemem hiçBenden şanssız adam zor bulursun anakart da değişti , o yüzden vatanın garantisine güven![]()