Neler Yeni

❌İndirim Bitti! VATAN PC'DE İNDİRİMDEKİ BAZI LAPTOPLAR F/P

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Kaan

HP'yi bugün sipariş verdim ancak Acer'i görünce bir acaba demedim değil,çünkü RTX 4060'lı modelini kovalamıştım bir gecede 3K zam yiyince vazgeçmiştim.Sizce hata mı oldu ne dersiniz ?

serhatkara34

80+ Bronze

HP'yi bugün sipariş verdim ancak Acer'i görünce bir acaba demedim değil,çünkü RTX 4060'lı modelini kovalamıştım bir gecede 3K zam yiyince vazgeçmiştim.Sizce hata mı oldu ne dersiniz ?
acer'ın ekranı muhteşem ben olsam onu tercih ederdim fiyatı daha uygun zaten Srgb %100 500nit parlaklık 2k 3ms Boe panel var hp modelleri bizim ülkemize ekranları pek iyi gelmiyor tat vermeyebilir ekranı kötü 250 nit parlaklk hd ve srgb %72 .
bu cihazdaki ekran var acer'da aynısı

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Kaan
acer'ın ekranı muhteşem ben olsam onu tercih ederdim fiyatı daha uygun zaten Srgb %100 500nit parlaklık 2k 3ms Boe panel var hp modelleri bizim ülkemize ekranları pek iyi gelmiyor tat vermeyebilir ekranı kötü 250 nit parlaklk hd ve srgb %72 .
bu cihazdaki ekran var acer'da aynısı
Acer'in ekranın 2k olması muazzammış gerçekten bu fiyata,kesinlikle tercih edilir.Yine de HP'yi iade etmeye sebep olarak görmüyorum çünkü SSD ve RAM konusunda güncellenmeye muhtaç bir kombinasyonda satıyorlar,tek kit 16 ramle gelmesi bir kit daha almayı gerektiriyor,orijinal windows ve kaliteli bir SSD ile yine HP ile benzer fiyatlara gelecek.Omen'in 1080p ekranı da fps bakımından daha avantajlı olur tabii ama bir 2K ekran olupta 1080p kullanmak var bir de 1080p'ye muhtaç olmak var :D Benzer fiyatlarda da yine daha önce görseydim Acer'i alırdım,çok uzun süre de takip ettim ve almaya çalıştım ancak nasipte yokmuş.

serhatkara34

80+ Bronze
Acer'in ekranın 2k olması muazzammış gerçekten bu fiyata,kesinlikle tercih edilir.Yine de HP'yi iade etmeye sebep olarak görmüyorum çünkü SSD ve RAM konusunda güncellenmeye muhtaç bir kombinasyonda satıyorlar.Tek kit 16 ramle gelmesi bir kit daha almayı gerektiriyor,orijinal windows ve kaliteli bir SSD ile yine HP ile benzer fiyatlara gelecek.Benzer fiyatlarda da yine daha önce görseydim Acer'i alırdım,çok uzun süre de takip ettim ve almaya çalıştım ancak nasipte yokmuş.
cihazı değiştirme şansınız varmı yoksa kaldımı

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Kaan

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Acer'in ekranın 2k olması muazzammış gerçekten bu fiyata,kesinlikle tercih edilir.Yine de HP'yi iade etmeye sebep olarak görmüyorum çünkü SSD ve RAM konusunda güncellenmeye muhtaç bir kombinasyonda satıyorlar,tek kit 16 ramle gelmesi bir kit daha almayı gerektiriyor,orijinal windows ve kaliteli bir SSD ile yine HP ile benzer fiyatlara gelecek.Omen'in 1080p ekranı da fps bakımından daha avantajlı olur tabii ama bir 2K ekran olupta 1080p kullanmak var bir de 1080p'ye muhtaç olmak var :D Benzer fiyatlarda da yine daha önce görseydim Acer'i alırdım,çok uzun süre de takip ettim ve almaya çalıştım ancak nasipte yokmuş.
Hocam sadece ekran ile kalmıyor nitro 16 da sıvı metal var limit yok victus da ve omen da bolca limit var.

serhatkara34

80+ Bronze
Daha değiştirmeye uğraşmam sipariş çoktan işleme alındı,Omen ile yola devam edeceğiz.
elinize gelmediyse ürün değiştirebilirsiniz iptal çekip alabilisiniz istediğiniz ürünü hatta gelirse bile en yakın vatan'da değiştirebilirsiniz sanırım bence dedikleriniz yapılır maliyeti düşük ama ekran değiştirilemez ve sürekli ekrana bakacaksınız.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Tayfun Yılmaz
İndirim tek internete mi özel?

Senerr

80+ Bronze
acer ve hp dışında ele hele ki ASUS u bu vatan iyi kazıklıyor milleti.
Teknosa'da öyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sadece ekran ile kalmıyor nitro 16 da sıvı metal var limit yok victus da ve omen da bolca limit var.
Casper'da da limit yok ama ısınma problemi var hem de ciddi.

(Kimi için laptopta normal olabilir çünkü masaüstü gücünde çalışıyor neredeyse bu cihazlar.)

Son düzenleme:

megatrown

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
osman karaman

Nitro 16 nın 4060 lı modelini ordaki 4070 li modelin fiyatından aldım kafamı taşlara vuruyorum indirim kovalasaydım diye. Mükemmel bir cihaz normalde 50 bine yakın 4070 li modeli. Cihazın işlemci oyunlarda 60-80 derece arasında çalışıyor. Duruma göre daha fazlasını görebiliyor tabi ama ekranı mükemmel. C27hg70 monitörüm vardı bu cihazın ekranı yüzünden 27 inç 2k ekranı beğenmemeye başladım. Alienwarenin 16 bin tllik monitöre geçmem gerekti o da henüz yolda . Ekranını çok beğendim ramini 32 yaptım devam ediyorum. Laptop eşimin ama sahurda pc açamıyorum laptopu kucaklayıp kuytuda oynuyorum 😃 horizon zero dawn da girişte 100 fps civarı alıyordu laptop. Hatta pcyi satmayı bile düşündürttü 😃 gören kaçırmasın aman diyeyim ...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,182
Üyeler
164,264
Son üye
Jf39
Top Bottom