Neler Yeni

Vatan servis pc yi bozdu

Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar pc de herhangi bir sıkıntı flan vardı neyse emin olmadığım için servise gönderdim herhangi bir sorundan pc giderken servise çalışıyor du bugün geldi 2 aydir bekliyorum pc artık görüntü vermiyor bir nedenden dolayı çalışmıyor cuma gün bakcaz dediler eger olmassa tekrar dan servie gidecekmiş böyle bir şey varmı ya vatandan çıkmadan arıza verdi tine servise gönderebiliriz diyorlar 2 ay dahami bekliyecegim ben şimdi

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Asım
Arkadaşlar pc de herhangi bir sıkıntı flan vardı neyse emin olmadığım için servise gönderdim herhangi bir sorundan pc giderken servise çalışıyor du bugün geldi 2 aydir bekliyorum pc artık görüntü vermiyor bir nedenden dolayı çalışmıyor cuma gün bakcaz dediler eger olmassa tekrar dan servie gidecekmiş böyle bir şey varmı ya vatandan çıkmadan arıza verdi tine servise gönderebiliriz diyorlar 2 ay dahami bekliyecegim ben şimdi
Bence ürünün değişimini talep edin artık o cihaz tamir edilse de işlem görmüş olacak.

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yeterince bilgi vermemişsin. Sorun farklı da olabilir. Öncelikle ramleri tek tek ve yer değiştirerek denemeni öneririm
Hocam benim sorunum değilki çalışan pc yi servise gönderdim bir sorun olup olmadığından emin olmak için pc bugun geldi az önce adam dediğiniz her şeyi yaptı pc ekran vermedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence ürünün değişimini talep edin artık o cihaz tamir edilse de işlem görmüş olacak.
Olmazsa servise gidecekmis

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
laptop ise göndermeniz en mantıklısı ancak kasa ise denemek en mantıklısı çünkü tekrar servis vs. uğraştırıcı. Sorun muhtemelen ramlerde veya ekran kartında. Lütfen sistem hakkında daha çok bilgi verin de sorunu anlamaya çalışalım

Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Paşadöner
laptop ise göndermeniz en mantıklısı ancak kasa ise denemek en mantıklısı çünkü tekrar servis vs. uğraştırıcı. Sorun muhtemelen ramlerde veya ekran kartında. Lütfen sistem hakkında daha çok bilgi verin de sorunu anlamaya çalışalım
Kasa hocam sistem msi Ventus 3060 12400f Gskills ram 3200 h610M-e anakart hocam sorun servisten gelmesi zaten çalışan pc yi servis bozdu görüntü gitmiyor ekrana ekran kartım flan ehr şeyi denedi anakarta sorun büyük ihtimalle ama ordaki adamda acemiydi ilk başta bişey olacaği aklıma gelmişti belki o yapamadı ams tekrar servise göndermek istemiyorum

Stamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yusuf İrtegün
Dostum çalışan bir bilgisayarın zaten bir sorunu yoktur. Durup dururken herhangi bir sorunu var mı diye göndermen yanlış bence. Macunu değiştirip silip kullanacaksın. Elektronik ürün bu servise girince kurcalıyorlar ne kadar az servis o kadar iyidir.

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Farklı bir vatanda şansını dene bence yoksa böyle dert bitmez ama iyi kanıt topla yoksa başına kalır

Ayrıca başta gönderme nedenin neydi

Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Paşadöner
Farklı bir vatanda şansını dene bence yoksa böyle dert bitmez ama iyi kanıt topla yoksa başına kalır

Ayrıca başta gönderme nedenin neydi
Ya hocam gpu ve cpu testleri iyi çıkıyor du ama oyunlarda kullanımı normal değildi bundan dolayı gönderdim

Dostum çalışan bir bilgisayarın zaten bir sorunu yoktur. Durup dururken herhangi bir sorunu var mı diye göndermen yanlış bence. Macunu değiştirip silip kullanacaksın. Elektronik ürün bu servise girince kurcalıyorlar ne kadar az servis o kadar iyidir.
Hocam gpu ve cpu testleri iyi çıkıyor du ama oyunlarda bu oranlar kötü gibiydi biz orda test ettik çalışan dedi gönderelim emin olalım dedi yani pekte boş sayılmaz ama servis nasıl çalışan bişeyi bozabilir

Hocam gpu ve cpu testleri iyi çıkıyor du ama oyunlarda bu oranlar kötü gibiydi biz orda test ettik çalışan dedi gönderelim emin olalım dedi yani pekte boş sayılmaz ama servis nasıl çalışan bişeyi bozabilir

abdurrahman!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Abdurrahman
Vatan tam bir ilgisiz firmadır bende pc aldım internette aldığım için mağazada ilgilenmediler ekran kartı takılı yollamışlar o yüzden anakartta Bi yer kırık geldi görüntü alamıyordum 1 aydır serviste .VATANDAN ASLA İNTERNET ÜZERI BİRŞEY ALMAYIN.

Lyzex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Efe Dalkın
Kral bende laptop vardı açılma yerindeki menteşe kırıldı kendi kendine kapatırken gönderdik garantiye girmiyo siz kırdınız dediler çok kötü

Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Paşadöner
Kral bende laptop vardı açılma yerindeki menteşe kırıldı kendi kendine kapatırken gönderdik garantiye girmiyo siz kırdınız dediler çok kötü
Gerçekten insanlara dalga geçiyor lar denetim yok bişey yok kural yok bişey yok dava açsak 6 ay bekliyecegiz en az ee biz ozaman alışveriş yapmıyalim inşallah yabancı mağaza İnternetten alışveriş yapacaksin mümkünse yabancı sisteler olcaks para kazanmasın bu ***** orduları

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Volkan
Testlerde sorun çıkmayıp oyunlarda sorun çıkıyorsa driver ve ayarlarından kaynaklı olabilir. Bunun için servise mi gönderilir! Servis sadece çalışmazsa , çok aşırı ısınırsa vs konulara bakar. Dedikleri gibi bilgisayar çalışıyorsa servise göndermemek gerek.

Top Bottom