Bi arkadaşa ekran kartı takılı halde gitmiş. Sana da öyle gelecek yüksek ihtimal.Arkadaşlar 2 adet SMS geldi. Sistemi monte istedim. Ekran kartı demonte gelme ihtimali var mı yoksa ürünlerin boş kutuları mı geliyordur 2. kargoda?
Bendede aynı ikinci koli kutular muhtemelen kart monte geliyomuş
İçim rahatladı arkadaşlar, teşekkürler.Bi arkadaşa ekran kartı takılı halde gitmiş. Sana da öyle gelecek yüksek ihtimal.
İçim rahatladı arkadaşlar, teşekkürler.
Ekran kartı monte gelirse darbe alma ihtimali yüksek anakart GGİçim rahatladı arkadaşlar, teşekkürler.
Arkadaş biraz sallamış monte isteyen hepimize ekran kartı takılı geldi hiçbirinize bir sıkıntı yoktu kasa dik ve sıkı bir şekilde kartonu içindeydi çok sıkıntılı bir durum değil içiniz rahat olsunDeme öyle kral
Sağ olun hocam. Montaj konularında cahil olduğum için içim rahat etmişti bu mesajınızla tamamen rahatladım.Arkadaş biraz sallamış monte isteyen hepimize ekran kartı takılı geldi hiçbirinize bir sıkıntı yoktu kasa dik ve sıkı bir şekilde kartonu içindeydi çok sıkıntılı bir durum değil içiniz rahat olsun
Sallamışmı : D vida yerinden oynarsa anakarta zarar verebilir niye söküp gönderiyorlar normalde ?Arkadaş biraz sallamış monte isteyen hepimize ekran kartı takılı geldi hiçbirinize bir sıkıntı yoktu kasa dik ve sıkı bir şekilde kartonu içindeydi çok sıkıntılı bir durum değil içiniz rahat olsun
Evet hocam zaten bu şekil gelmesi doğru değil ama kolay kolay darbe alıp bozulmaz kutulama şekli güven sağlıyor biraz da olsaSallamışmı : D vida yerinden oynarsa anakarta zarar verebilir niye söküp gönderiyorlar normalde ?
Ne panik yaptınız a. Şeyini ya ilk kez mi alıyorsunuz? Montaj istediyseniz Parçalar montajlı, ekran kartı demonte geliyorArkadaşlar 2 adet SMS geldi. Sistemi monte istedim. Ekran kartı demonte gelme ihtimali var mı yoksa ürünlerin boş kutuları mı geliyordur 2. kargoda?
Ekran kartı monte olarak geliyor herkese bir tarafından sallama boşunamı konuşuldu bu konuNe panik yaptınız a. Şeyini ya ilk kez mi alıyorsunuz? Montaj istediyseniz Parçalar montajlı, ekran kartı demonte geliyor