Neler Yeni

Vatan Sistem Kargoya Verildi

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
.
Arkadaşlar 2 adet SMS geldi. Sistemi monte istedim. Ekran kartı demonte gelme ihtimali var mı yoksa ürünlerin boş kutuları mı geliyordur 2. kargoda?

Aksy41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Ahmet Tamer
Bendede aynı ikinci koli kutular muhtemelen kart monte geliyomuş

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar 2 adet SMS geldi. Sistemi monte istedim. Ekran kartı demonte gelme ihtimali var mı yoksa ürünlerin boş kutuları mı geliyordur 2. kargoda?
Bi arkadaşa ekran kartı takılı halde gitmiş. Sana da öyle gelecek yüksek ihtimal.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
.
Arkadaş biraz sallamış monte isteyen hepimize ekran kartı takılı geldi hiçbirinize bir sıkıntı yoktu kasa dik ve sıkı bir şekilde kartonu içindeydi çok sıkıntılı bir durum değil içiniz rahat olsun
Sağ olun hocam. Montaj konularında cahil olduğum için içim rahat etmişti bu mesajınızla tamamen rahatladım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Caner
Arkadaş biraz sallamış monte isteyen hepimize ekran kartı takılı geldi hiçbirinize bir sıkıntı yoktu kasa dik ve sıkı bir şekilde kartonu içindeydi çok sıkıntılı bir durum değil içiniz rahat olsun
Sallamışmı : D vida yerinden oynarsa anakarta zarar verebilir niye söküp gönderiyorlar normalde ?

Karmarija

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Çağan
Ne panik yaptınız a. Şeyini ya ilk kez mi alıyorsunuz? Montaj istediyseniz Parçalar montajlı, ekran kartı demonte geliyor

Top Bottom