Neler Yeni

Vatan Sistem Kargoya Verildi

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
.
Ne panik yaptınız a. Şeyini ya ilk kez mi alıyorsunuz? Montaj istediyseniz Parçalar montajlı, ekran kartı demonte geliyor
Terbiyeli ol, insan gibi soru sordum alanlara. Seni ilgilendiren bir durum yok ve ilgilendiren bir durum olmadığı gibi yanlış da bilgilendirme yaptın monte geldi.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
.

Karmarija

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Çağan

Karmarija

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Çağan
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Terbiyeli ol, insan gibi soru sordum alanlara. Seni ilgilendiren bir durum yok ve ilgilendiren bir durum olmadığı gibi yanlış da bilgilendirme yaptın monte geldi.
xXxtmmabixXx
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cahil herif 2060 li sistemi monte olarak isteyen herkese ekran kartı da monte olarak geldi biz de bunun bir zararı olurmu diye konuştuk sen şimdi gelmissin 3050 li sistemde ayrı geliyor diyorsun
………………………………….

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
.
Bu arkadaşı da banlamak lazım bunun gibi salaklar yüzünden bu forumun anlamı kalmıyor
DA'yı seviyorum da bu tarz adamlara bir de kolay kolay ceza da verilmiyor. Bak adam kahvede gibi konuşuyor bir de yanlış bilgi veriyor. Ekran kartı monte geldi diyorum hala 'zeki' arkadaş demonte diyor ve küfür ederek cevap veriyor. Mesela gerçek hayatta karşıma geçip ortada bir şey yokken küfür etse ne olur acaba ama işte. :)

Mazia Prochainezo

80+ Bronze
Ne panik yaptınız ** Şeyini ya ilk kez mi alıyorsunuz? Montaj istediyseniz Parçalar montajlı, ekran kartı demonte geliyor

At kafası 10105f rtx 3050li sistemde kutusunda geldi resmi bulursam sg.

İkisinide Vatan göndermiyor mu Montaj cahili delikanlı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zırlama
Saygı değer donanım arşivi üyeleri karşınızda.
Ekran kartı ayrı gelir. Bunu demek zor olmamalı. İlla küfür edeceksiniz.
DA'yı seviyorum da bu tarz adamlara bir de kolay kolay ceza da verilmiyor. Bak adam kahvede gibi konuşuyor bir de yanlış bilgi veriyor. Ekran kartı monte geldi diyorum hala 'zeki' arkadaş demonte diyor ve küfür ederek cevap veriyor. Mesela gerçek hayatta karşıma geçip ortada bir şey yokken küfür etse ne olur acaba ama işte. :)
En saygılı üyelerimiz ya 😂

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
.
Saygı değer donanım arşivi üyeleri karşınızda.
Ekran kartı ayrı gelir. Bunu demek zor olmamalı. İlla küfür edeceksiniz.

En saygılı üyelerimiz ya 😂
Hocam ayrıca kargo şimdi ulaştı monte gelmiş, sanalda böyle küfür edip atıp tutanlara ayar oluyorum. Ortada küfür edilecek bir durum da yok. Çoluk çocukla muhattap oluyoruz maalesef. :)

Mazia Prochainezo

80+ Bronze
Hocam ayrıca kargo şimdi ulaştı monte gelmiş, sanalda böyle küfür edip atıp tutanlara ayar oluyorum. Ortada küfür edilecek bir durum da yok. Çoluk çocukla muhattap oluyoruz maalesef. :)
Fotoğraf paylaşma şansın var mı? Ekran kartı nasıl bir şekilde geldi? Herhangi bir yere sabit miydi?

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,274