Neler Yeni

Vatan VS İtopya VS Sinerji

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Son düzenleme:

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,123
İsim
Hakan
MLD M100'ü bilmiyorum ama diğer SSD'ler kötü.

Erda Yıldırım

80+ Gold
Bu üç siteden kıyas yapmak için toplanabilecek düşük bütçeli monitörlü sistemler topladım. Öncelikle sistemlere bakalım:

1- Vatan:
www.vatanbilgisayar.com/pc-toplama?share=5bdeb0cd-3a99-4e8f-ba33-5b8de25db55c

2- İtopya:

3- Sinerji:
https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/XMQJ1C14

Yakın parçalar seçmeye çalıştım. Bu kıyaslamada beni en çok İtopya şaşırttı, fiyatları tahmin ettiğimden çok daha pahalıydı, ürün çeşitliliği de eh işte düzeyindeydi.

Vatanın pahalı olacağını tahmin etmiştim ama tahmin ettiğim kadar pahalı değildi.

Ve gelelim Sinerji ye. Sinerji bana iki sitenin sunmadığı ucuz APU sistem seçeneğini sundu, ucuz PSU bulunan kasalar sundu, diğer sitelerle kıyas yapabilmek için bunları sisteme eklemedim ama ürün çeşitliliği bariz şekilde daha iyi, üstelik fiyatlar da bariz şekilde daha ucuz.

Yaptığım bu kıyaslamaya göre Vatan = İtopya < Sinerji sonucuna vardım. Siz ne düşünüyorsunuz?
hocam toksiklik olarak algılama ama sistemler çok kötü

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Bu üç siteden kıyas yapmak için toplanabilecek düşük bütçeli monitörlü sistemler topladım. Öncelikle sistemlere bakalım:

1- Vatan:

2- İtopya:

3- Sinerji:

Yakın parçalar seçmeye çalıştım. Bu kıyaslamada beni en çok İtopya şaşırttı, fiyatları tahmin ettiğimden çok daha pahalıydı, ürün çeşitliliği de eh işte düzeyindeydi.

Vatanın pahalı olacağını tahmin etmiştim ama tahmin ettiğim kadar pahalı değildi.

Ve gelelim Sinerji ye. Sinerji bana iki sitenin sunmadığı ucuz APU sistem seçeneğini sundu, ucuz PSU bulunan kasalar sundu, diğer sitelerle kıyas yapabilmek için bunları sisteme eklemedim ama ürün çeşitliliği bariz şekilde daha iyi, üstelik fiyatlar da bariz şekilde daha ucuz.

Yaptığım bu kıyaslamaya göre Vatan = İtopya < Sinerji sonucuna vardım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Neden GT 710 kullanmak yerine APU sistem yapmıyorsun? GT 710 aşırı zayıf bir kart ve APU çok daha iyi.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,957
İsim
göksel yurtcan
3 sistemde çok aşırı kötü

smtkrrsln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Samet Karaarslan
Instagram
smt_krrsln
Discord
Smtkrrsln#1953
sistemlerin kötü olmasını geçtim hazır sistemler daha ucuz ve daha güçlü yani mantıken

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun

1- Vatan:

2- İtopya:

3- Sinerji:

hocam tam olarak bütçeniz ne?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,227
Üyeler
160,999
Son üye