NightRose
80+ Bronze
ben denemedim ne hatası veriyorMarvel oyununu alamadım hata veriyor experience
ben denemedim ne hatası veriyorMarvel oyununu alamadım hata veriyor experience
Ekran kartini montelimi göndermislergeldi pc böyle bişey yok
Hocam siz sistemi montajlimi almistiniz ekran kartini takmamislarmiBen biraz önce aldım. Ekran kartı kendi kutusunda montajsız şekilde gönderilmiş. Bir sorun görünmüyor şu an için.
Hocam ekran kartı takılı olarak yollanmaz .Ekran kartini montelimi göndermisler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam siz sistemi montajlimi almistiniz ekran kartini takmamislarmi
demonte gönderdiler özellikle arayıp sordum internet mağazasından geleceği için demonte yolluyolarEkran kartini montelimi göndermisler
bu hariç 5 sistem aldım vatandan hepsi ekran kartı takılı yollandıHocam ekran kartı takılı olarak yollanmaz .
3 fanlı var mıydı içlerindedemonte gönderdiler özellikle arayıp sordum internet mağazasından geleceği için demonte yolluyolar
bu hariç 5 sistem aldım vatandan hepsi ekran kartı takılı yollandı
Genelde vatandan montajlı sistem alinca ekran kartini takip yolluyolar malesef o yüzden sordum montajlı siparis verenlerin ekran kartlarini takipmi göndermisler yoksa kutusundamı göndermisler teslim alan arkadaslar bilgilendirme yapabilirse cok iyi olurdemonte gönderdiler özellikle arayıp sordum internet mağazasından geleceği için demonte yolluyolar
bu hariç 5 sistem aldım vatandan hepsi ekran kartı takılı yollandı
2 fanlıydı hepsiAlacak varsa iki oyunu 500e bırakırım
3 fanlı var mıydı içlerinde
kutusunda gönderilmişGenelde vatandan montajlı sistem alinca ekran kartini takip yolluyolar malesef o yüzden sordum montajlı siparis verenlerin ekran kartlarini takipmi göndermisler yoksa kutusundamı göndermisler teslim alan arkadaslar bilgilendirme yapabilirse cok iyi olur
Montajlı sipariş vermiştim. Tüm parçaları montajlamislar ancak ekran kartı kendi kutusunda geldi.Ekran kartini montelimi göndermisler
fotoğrafları salsana buraya hocamMontajlı sipariş vermiştim. Tüm parçaları montajlamislar ancak ekran kartı kendi kutusunda geldi.
Cok sagolun hocam vindows kurulumu geldiMontajlı sipariş vermiştim. Tüm parçaları montajlamislar ancak ekran kartı kendi kutusunda geldi.
Onu bilmiyorum açmadım PC yi. dişçi randevum var bitince kontrol ederimCok sagolun hocam vindows kurulumu geldi