Bir arkadaş zamanında demişti fakat kabul etmemişlerdi şansını dene yine de istersenya ben aceleyle parça parça gelsin demişim. Arayıp düzelttirme imkanım olr mu sizce
Ben de öyle yaptımya ben aceleyle parça parça gelsin demişim. Arayıp düzelttirme imkanım olr mu sizce
neden parça parça istediniz hocam ?Ben de öyle yaptım
Bir arkadaş zamanında demişti fakat kabul etmemişlerdi şansını dene yine de istersen
Ben de öyle yaptım
Kendi otomatik olarak o seçeneği seçiyor bende satın almaya odaklanmıstım öyle kalmısneden parça parça istediniz hocam ?
Aceleyle, galiba montaj olmasın yazısı gördüm diye hatırlıyorumneden parça parça istediniz hocam ?
hocam ben yayında göremedimde nasıl alıyoruz oyunu biliyor musunuzsistemi alanlara mw2 bedavaymış yayında söylediler şimdi 1k da onu say vauv
arayınca monte şekilde gönderiyolar sorun yaşayan görmedim bu açıdanBir arkadaş zamanında demişti fakat kabul etmemişlerdi şansını dene yine de istersen
Forumdan bir kişi aramasına rağmen kabul etmemişlerdi zamanındaarayınca monte şekilde gönderiyolar sorun yaşayan görmedim bu açıdan
gelcek mi kimisi gelmez diyor beklesem mi 12 kadar baska alcam yoksa?INTEL I5 12400F-RTX 3070 VENTUS 3X-B660M BOMBER-MSI 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-RTX 3070 VENTUS 3X-B660M BOMBER-MSI 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu saatten sonra zor gibi , biraz bekle istersengelcek mi kimisi gelmez diyor beklesem mi 12 kadar baska alcam yoksa?
vatan arada sırada stok eritmek için böyle şeyler yapabiliyorINTEL I5 12400F-RTX 3070 VENTUS 3X-B660M BOMBER-MSI 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-RTX 3070 VENTUS 3X-B660M BOMBER-MSI 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com