Neler Yeni

🔥İndirim 🔥VATANBİLGİSAYAR i7 12700F 3070 SİSTEM 25K🔥

Silinsin

80+ Silver
Kuzenim 2 senedir RX 6800 kullanıyor bir kez bile böyle bir sorun yaşamadı. (Bende rx 6750xt sistem aldım yeni) Evet duyuyoruz, sorun yaşayan oluyor ama herkes yaşamıyor. Şimdi git kazık nvdia kartınla keyiflen seni gidi nvdia fanboyu.
Nvidia kartlar oyundan ibaret olmadığı için fiyatı da oyun fps'i şeklinde değerlendirilemez çok alakasız bir bakış açısı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim saçma saçma konuşma. Ben de AMD daha iyi fiyat daha iyi performans olduğunu düşündüğüm için AMD kullandım. Bu kadar rezalet olaylar daha yaşamadım. Yemin ederim bak. Şuan ekran kartsız yeni serileri bekliyorum. Büyük ihtimalle Nvidia alacağım. Ekran kartında ışık patlamaları mi ararsın yoksa grafik yırtılmalari mi ararsin grafik hataları mi ararsın. Grafik ayarlarını değiştirdiğin de fps takılması mi dersin. Kaplama hatalari (driver) dah zibilion problem yaşadım. AMD almam demiyorum. Ama artık ilk tercihim olmaz diyorum
:d :D senin yeni 6700 xt de mi iade oldu hocam.

SadeceSeyf

80+ Gold
Nvidia kartlar oyundan ibaret olmadığı için fiyatı da oyun fps'i şeklinde değerlendirilemez çok alakasız bir bakış açısı.

Evet ndmdmdm

Modartpc kasa aldım kardeşime. Yeni ekran kartları çıkana kadar takılacağım onla uğraşamam yaşlandım ya djjsj

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,276
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Elinie sağlık inanın şu an tamda bu konuda geziniyordum bir çok deneyimli arkadaş bu fırsatı değerlendir gayet iyi dediler ama bir arkadaş soğutucu olarak yetersiz dedi, birde anakart keşke az daha kaliteli özelleştirmeye koysalardı siz ne düşünüyorsunuz 3060ti alıp diğer elementleri daha kaliteli mi yapmak yoksa bu hazır bilgisayarı almak mı?
Zaten yeni nesil bir anakart segment olarak b660 giriş seviyesi olsada yeni nesil bir anakart old. için gayet yeterli hem k ibareli işlemci değil o yüzden bu anakart uygun. Soğutucu alırsın bir de o ssd'yi değiştirirsin bu kadar.

alequetor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ercan AKCAN
Soğutucu eklemeye gerek var mı hocam?
Soğutucu çok gerekli değil ama paran var ise olursa iyi olur.

12900F
G2 PLUS
Z690M DDR4

bunları seçin alın

Keşke seçeneklerde tam 30.000 liraya veya 29.000 liraya denk gelecek şekilde 12900K olsaydı şuan böyle 28k
Sistem stok halinde çok iyi ama dediğiniz ürünleri seçince 8 k civarı indirim oluyor ve kimse yüzüne bakmıyor :D Ülke olarak paramız yok tamam da, 8 k indirim az bir şey değil.

Top Bottom