Neler Yeni

🔥İndirim 🔥VATANBİLGİSAYAR i7 12700F 3070 SİSTEM 25K🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ferhat Targan
Belkide RTX 2060 12GB gibi sonradan çıkarmayı düşünmüş olabilirler. RTX 3080 de bile 12 gb modeli geldi. Belkide öyle yapacaklardır ama biraz geç kaldılar.
evet öyle bir niyetleri varsa baya geç kaldılar rtx4000 serisi konuşulmaya başlandı artık ama rtx4000 serisinede nerden baksan 1 yıl vardır gerçi

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Piyasada sistem olmadığından dolayı fiyata uygun mu diyor arkadaşlar, anlamadım ama sistemin tek + yanı özelleştirmeler ile satın alınması ile ortaya çıkıyor. Yakında ekran kartı fiyatları düşecek haberleri düşmüşken, çökülecek gibi bir durum göremedim,
Umarım ters köşe olmayız. Fiyatlar düşecek düşecek diyorlar ama bir bakmışsın uçuyorsun Melih hop Amerikadasın gibi olmasın.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
aylarca böyle bi üst seviye f/p çıkmaz çıkmaz , çıkınca da böyle ay sonuna çıkar. vay arkadaş tam istediğim sistemdi

Goodman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mert Arslan
Bu fiyat iyi mi? ben bu fiyata amd sistem toplasam çok daha güçlü bir sistem toplarım. Kaldı ki rx 6750 xt sistem 17k
Bu nvdia sistem net kazık.

Umarım ters köşe olmayız. Fiyatlar düşecek düşecek diyorlar ama bir bakmışsın uçuyorsun Melih hop Amerikadasın gibi olmasın.
Ülke olarak seçime giderken yerel bir kazık düşünmüyorum hocam ama firmalar bizi geyiğe alır mı, nasip diyelim :) Bu arada sistem 22k altı olsa 12900f le birlikte tadından yenmezdi.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Ülke olarak seçime giderken yerel bir kazık düşünmüyorum hocam ama firmalar bizi geyiğe alır mı, nasip diyelim :) Bu arada sistem 22k altı olsa 12900f le birlikte tadından yenmezdi.
Aslında sürekli kazık yiyoruz ama hissedilmiyor. 1 - 2 ay öncede sürekli öyle olacak böyle olacak diyorduk. Denilenin hep tersi oldu 2 hafta önce bulduğumuz fiyatlar bile yok. Herkes sistem sadece ekran kartı ile toplanıyor zannediyor. PSU, Anakart, Sıvı Soğutma, İşlemci, Kasa fiyatlarını kimse görmüyor. Odak noktası hep ekran kartı olduğu için diğerlerinin yükseldiğini fark etmiyorlar heralde. Diğerleri yükseldikten sonra ekran kartı düşse ne olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ben Kendim
Bu sistemi birazdan alacağım SSD dışında eklenmesi gereken var mı arkadaşlar? Alınmalı mı ne dersiniz?

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
Bu sistemi birazdan alacağım SSD dışında eklenmesi gereken var mı arkadaşlar? Alınmalı mı ne dersiniz?
Anakart z serisine yükseltilirse güzel olur.ramleride trident yaparsanız iyi olur.1 tb ssd yükseltmeside yerinde olur bence.işlemci soğutucu konusunda bilgim yok maalesef.

Anakart konusunda kararsız kaldım.bilen arkadaşlar bilgilendirir.aradaki farkı vermeye gerek var mı diye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ben Kendim
Anakart z serisine yükseltilirse güzel olur.ramleride trident yaparsanız iyi olur.1 tb ssd yükseltmeside yerinde olur bence.işlemci soğutucu konusunda bilgim yok maalesef.

Anakart konusunda kararsız kaldım.bilen arkadaşlar bilgilendirir.aradaki farkı vermeye gerek var mı diye.
Cevabınız için teşekkür ederim. Bu şekilde 27.024 TL tutuyor. 1 saat içerisinde hala stok varsa alacağım. Fikirlerinize açığım dostlar. Çok anlamıyorum o yüzden gelecek fiyatlanmalar ve fırsatlar dahilinde bilgi ve tecrübelerinize talibim. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ben Kendim
bu sisteme nasıl iyi diyorsunuz 25 bine
Bu fiyat bandında ve teknik özellikte çok fazla F/P bilgisayar göremedim. Düşük bütçeli bilgisayarlar daha fazla talep edildiği için genelde sponsorlu içerikler onlarla yapılıyor. Böyle olunca ufak bir indirim dahi olsa kaçırmak istemiyorum. Bir yandan da yeni çıkacak ekran kartları nedeniyle bu kartların fiyatının düşeceğinden endişeleniyorum ancak bizdeki dolar kurundaki yükselişle dengelenir ve aradaki makas çok fazla açılmaz diye düşünüyorum en azından birkaç ay. Sizin fikirleriniz nedir? Hangi donanımdan dolayı fiyatı yüksek buldunuz?

rado2373

80+
Bu fiyat bandında ve teknik özellikte çok fazla F/P bilgisayar göremedim. Düşük bütçeli bilgisayarlar daha fazla talep edildiği için genelde sponsorlu içerikler onlarla yapılıyor. Böyle olunca ufak bir indirim dahi olsa kaçırmak istemiyorum. Bir yandan da yeni çıkacak ekran kartları nedeniyle bu kartların fiyatının düşeceğinden endişeleniyorum ancak bizdeki dolar kurundaki yükselişle dengelenir ve aradaki makas çok fazla açılmaz diye düşünüyorum en azından birkaç ay. Sizin fikirleriniz nedir? Hangi donanımdan dolayı fiyatı yüksek buldunuz?
geçenlerde 2070 li kasa yapıldı diye biliyorum belki 1 ay önce 18 bine tabi işlemci falan biraz daha iyi ama arada 7 bin tl fark var

Top Bottom