Cavuskerem
80+ Platinum
- Katılım
- 27 Mart 2022
- Mesajlar
- 13,664
- Reaksiyon skoru
- 6,960
Geçenki zotacın stoğu bitmiş olsa alıcaktım tüm hevesim kaçtıinno3 36k hocam daha düşüğü yok
Geçenki zotacın stoğu bitmiş olsa alıcaktım tüm hevesim kaçtıinno3 36k hocam daha düşüğü yok
Hotspot ve memory sıcaklıklarını fan hızı etkiliyor mu hocam?Sıcaklıkları karşılaştırırken fan hızlarına da dikkat etmek lazım.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.Ben de ASUS TUF GAMING B650M-E WIFI çektim bakalım 3 taksit 6800₺'ye geldi. hem kupon hem taksit iyi oldu.
geçen 34k'ya falan düşmüştü. o zaman iyidi şu an pek iyi sayılmaz.Geçenki zotacın stoğu bitmiş olsa alıcaktım tüm hevesim kaçtı
25e 5070 zotac var o da cazip geldi şu angeçen 34k'ya falan düşmüştü. o zaman iyidi şu an pek iyi sayılmaz.
26'ya zaten hep olan pny var. o yüzden pek cazip değil.25e 5070 zotac var o da cazip geldi şu an
Doğru söylüyosunuz hocam eyvallah26'ya zaten hep olan pny var. o yüzden pek cazip değil.
Hocam gpu degeri cok düşük. Onda sıkıntı yok. Memory cok yukseldigi zaman peoblem olabiliyor oyunlarda. Bunun onune custom fan ayari ile gecebilirsiniz. Degerler olarak En dusuk acik ara xfx hocam. Incelemedegim review kalmadiHocam testlere baktım şimdi dediğiniz gibi hotspot ve memory sıcaklığı yüksek ama nitro+ modelinin de yüksek aralarında bir kaç derecelik fark oluyor. Testlerde en soğuk çalışan kart taichi görünüyor ama.
Isınan komponentlerin termal ped ve macun vasıtasıyla soğutucu bloğa temas ettiğini ve soğutucu bloğun gelen hava akımının şiddetine göre tepki verdiğini düşünürsek etkiler.Hotspot ve memory sıcaklıklarını fan hızı etkiliyor mu hocam?
Fan manuel 40 da ayarladiginizda degerler hotspot ve memory temp. 80lerde kaliyor. Ses de rahatsiz etmiyorHotspot ve memory sıcaklıklarını fan hızı etkiliyor mu hocam?
XFX mercury modeli ithal geliyor bildipim kadarı ile ona çok kafam yatmadı. Vatandaki modeli mercury değil zaten. Ben nitro+ ile taichi arasında kalmıştım taichi aldım normalde nitro+ modeli kovalıyordum. Bakalım umarım iyi olur.Hocam gpu degeri cok düşük. Onda sıkıntı yok. Memory cok yukseldigi zaman peoblem olabiliyor oyunlarda. Bunun onune custom fan ayari ile gecebilirsiniz. Degerler olarak En dusuk acik ara xfx hocam. Incelemedegim review kalmadi![]()