Neler Yeni

VatanBilgisayar'dan hazır pc alınır mı / sistem nasıl

fuatm

80+
Hayırlı sahurlar hayırlı ramazanlar . Bu yaz pc ihtiyacım doğdu bütçe 3500 .Aslında kendim pc toplamak isterim ama o kadar bilgim yok hazır almak durumundayım sizce ne yapayım . Ve bu sistem nasıl sizce / Başka nerden alabilirim ne önerebilirsiniz

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Hayırlı sahurlar hayırlı ramazanlar . Bu yaz PC ihtiyacım doğdu bütçe 3500 .Aslında kendim PC toplamak isterim ama o kadar bilgim yok hazır almak durumundayım sizce ne yapayım . Ve bu sistem nasıl sizce / Başka nerden alabilirim ne önerebilirsiniz
Yazın alacaksanız bunun hesabını şimdi yapmak aşırı ynalış olur yani şimdi 1650 super alıyorsan ilerde 2060 alırsın belki ya da 1050 bile alamazsın. :D ama ekran kartı olarka bunu sollayarak geçecek ekran kartlı sistem olabilir gamegarajda var atarım derdim ama zaten yazın alacaksınız şimdi almazsanız önermenin bir mantığı yok.

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None

fuatm

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazın alacaksanız bunun hesabını şimdi yapmak aşırı ynalış olur yani şimdi 1650 super alıyorsan ilerde 2060 alırsın belki ya da 1050 bile alamazsın. :D ama ekran kartı olarka bunu sollayarak geçecek ekran kartlı sistem olabilir gamegarajda var atarım derdim ama zaten yazın alacaksınız şimdi almazsanız önermenin bir mantığı yok.
Evet haklısınız ama fikir sahibi olmadan ilerde bir şey yapmam doğru olmaz . Amaç bilgi toplamak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yakında yeni sistem çıkıcak. Sende zaten acelen yok gibi yaz düşünüyorsun onu bekle. İlk sıralarda hediyelerle hemen al
Fiyat olarakta buna yakın olur
İlgileneceğim teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

bruuak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Burak YILDIZ
Hayırlı sahurlar hayırlı ramazanlar . Bu yaz PC ihtiyacım doğdu bütçe 3500 .Aslında kendim PC toplamak isterim ama o kadar bilgim yok hazır almak durumundayım sizce ne yapayım . Ve bu sistem nasıl sizce / Başka nerden alabilirim ne önerebilirsiniz
Tavsiyem vatan pahalı bir mağaza ve toplu pc almak daha pahalı olacaktır. Donanım arşiv başta olmak üzere youtube de bilgisayar toplayan kanalların topladığı bilgisayarlara bakmanız. Çünkü hem oyun testini de izlersiniz, daha detaylı bilgi edinebilirsiniz ve daha uyguna daha iyi bir sistem gelir.

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
Kim çıkarıyor ? Tahmini nekadar süre sonra ?
Donanım arşivi çıkarıcak. Normal de 1-2 haftaya kesin çıkar derdim ama. Şu anda yeni sistemi dağıtabilicek bir firma yok gibi. Onun azalmasını bekler (yoğunluğun)

RayNaeS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Erdoğan Hacıahmetoğlu
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204