Neler Yeni

Vatandaki 13bin tllik sistem

Hikoreis

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,905
İsim
Onur Ğ
Alınabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Volkan KARA
Gaming X serisi kalitesiz diyen gitsin ROG serisine parayı abansın. Daha kalitelisi o.
Bu sistem iyi bir sistem olmuş. PC toplamamış olsaydım alırdım.

fayuk_w

80+ Bronze

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
bence çok iyi.güzel

T.P.G.

80+ Titanium
Gaming X serisi kalitesiz diyen gitsin ROG serisine parayı abansın. Daha kalitelisi o.
ROG çok daha iyi zaten :D.

Gaming X 450A VRM ve çop PCB ile yaşayabilir. Önceki sayfalarda defalarca açıkladım, teknik bilgisi olmayana istediğin kadar anlat gerçi o markasına bakar modeline bakar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada 3070 ve üstü alınacaksa Gamerock Gaming X'ten kat kat daha iyi, o alınır para da cepte kalır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Volkan KARA
Palit 3070 aldım ve iade ettim. Palit ile 75 C de oynadığım oyunları MSI ile 67 derecede oynuyorum. Coil Whine da cabası. Ayrıca MSI ekran kartlarının garantisi 3 yıl. Palit ise 2 yıl.
O çok beğendiğin Asus ROG marka Vega 64 ve 5700XT iade etmiş birisi olarak MSI Gaming X im ile gayet mutluyum.
Arkadaşım sen teknik bilginle en iyi kartı alırsın inşallah.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Palit 3070 aldım ve iade ettim. Palit ile 75 C de oynadığım oyunları MSI ile 67 derecede oynuyorum. Coil Whine da cabası. Ayrıca MSI ekran kartlarının garantisi 3 yıl. Palit ise 2 yıl.
O çok beğendiğin Asus ROG marka Vega 64 ve 5700XT iade etmiş birisi olarak MSI Gaming X im ile gayet mutluyum.
Arkadaşım sen teknik bilginle en iyi kartı alırsın inşallah.
Her şey sıcaklıktan ibaret değil. Iki kart da yeterli soğutmaya sahip ama PCB olarak yani senin göremediğin kısım olarak Palit daha kaliteli. Ayrıca 75 derece hem GamingPro hemde Gamerock için çok fazla. Senlik bir sıkıntı var. Benim Palit Gamerock 66 dereceyi geçmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Volkan KARA
Yahu benlik bir şey olsa MSI da aynı kasa aynı fanlarla yüksek sıcaklıkta çalışırdı. Anladık almışsınız Gamerock u. Hayırlı uğurlu olsun. Ama kusura bakmayın. Palit aldım ve iade ettim. Ben yaşadığımı bilirim. 4K oyunda püfür püfür esen kasamda MSI kartım 70 C görmüyor. 3 yıl Vatan garantili. Daha ne olsun. PCB diye tutturmuşsunuz. Yahu Allah aşkına GPU yu o kadar yoracak ne yapıyorsunuz? Asus ROG dan iyi PCB üreticisi mi var ?
Ama hem Vega 64, hem de 5700XT yi iade ettim. Teknoloji şans işi. Asus ROG X470 aldım 3 ay sonra iade ettim ve yerine Crosshair 7 aldım hala sıkıntı yok.

Bu sistem çok güzel bir sistem. Ha sen bu sisteme çöp diyorsan git Game Garajın Palit sistemleri var onlardan bak. Tercih meselesi...

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Yahu benlik bir şey olsa MSI da aynı kasa aynı fanlarla yüksek sıcaklıkta çalışırdı. Anladık almışsınız Gamerock u. Hayırlı uğurlu olsun. Ama kusura bakmayın. Palit aldım ve iade ettim. Ben yaşadığımı bilirim. 4K oyunda püfür püfür esen kasamda MSI kartım 70 C görmüyor. 3 yıl Vatan garantili. Daha ne olsun. PCB diye tutturmuşsunuz. Yahu Allah aşkına GPU yu o kadar yoracak ne yapıyorsunuz? Asus ROG dan iyi PCB üreticisi mi var ?
Ama hem Vega 64, hem de 5700XT yi iade ettim. Teknoloji şans işi. Asus ROG X470 aldım 3 ay sonra iade ettim ve yerine Crosshair 7 aldım hala sıkıntı yok.

Bu sistem çok güzel bir sistem. Ha sen bu sisteme çöp diyorsan git Game Garajın Palit sistemleri var onlardan bak. Tercih meselesi...
Yani MSI Gaming X Trio için de 67 derece fazla.Normalde 62-63 olmalı.
Soğutması daha iyi çünkü Palitten ama soğutma dışında her yönden daha kötü
Sisteminiz evet güzel ona laf yok, ancak biraz sıcakmış.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Fark etmez. Ederse de 1 derece fark eder en fazla. Her türlü GPU kullanımı %99 zaten.
Kasadan belli zaten önünde hava alması için 1 delik bile yok. Gerçi arkadaş modlamış ama hava akışı modu mu bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Volkan KARA
Modlanmış kasam buyur. 4K ile 2K arasında en az 5C fark ediyor dostum uzun kullanımda. Kasamın önü mesh.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

Ekler