Neler Yeni

Vatan'dan 7000 ₺ PC önerisi

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,603
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
7275
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen 10.000 TL yi azmi buliyosun
Hayır senin güvenmiyorum dediğin firmalar milyon liralık firmalar.
Sana fazla gelen 10.000 lira onlar için hiçbir şey neden dolandırsınlar seni nasıl güvenmeyebilirsin yani anlamıyorum.

Lydbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ahmet Öztürk
Reis 7300 lira paraya o yazdığın sistem yazıktır günahtır o paraya. Sana attığım hazır sistemlerden birini al.

Kayumennn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Kayra suvar
Reis 7300 lira paraya o yazdığın sistem yazıktır günahtır o paraya. Sana attığım hazır sistemlerden birini al.
Teşekkürler senin attığın rtx 2060 planı satın aldım çok teşekkür edrim

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,878
İsim
Eren Yeager

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Cunki ben internete güvenmiyorum itopyaya bile
Ne yav bu güvensizlik. Merak etme soymazlar seni emin ol mağazası olan firmalardan daha çok güvenebilirsin emin ol buna. Ben internetten teker teker kendim topluyorum ve sipariş verdiğim ürünler sapasağlam geldi. Kimse kazıklayamaz emin ol seni tüketici hakem heyeti boşuna yok bu ülkede

Stok yok diye öyle fiyatlar stoğu olsa onun fiyatı net 7 7.5k
Boş yapmışsın tam tersi stok sıkıntısı olduğu zaman pahalı olur.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,878
İsim
Eren Yeager
Ne yav bu güvensizlik. Merak etme soymazlar seni emin ol mağazası olan firmalardan daha çok güvenebilirsin emin ol buna. Ben internetten teker teker kendim topluyorum ve sipariş verdiğim ürünler sapasağlam geldi. Kimse kazıklayamaz emin ol seni tüketici hakem heyeti boşuna yok bu ülkede

Boş yapmışsın tam tersi stok sıkıntısı olduğu zaman pahalı olur.
Terbiyeli ol stok sıkıntısı yok orada direk stok yok o yüzden fiyatlar güncellenmiyor bilip bilmeden konuşmayın

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Bir arkadaşa PC toplayacaktık. Tüm parçaları seçtik akşama o alıcaktı ürünleri ve benim elime ulaşınca parçalar bende toplayıp ona vericektim. Çocuğun ailesi mağazdan alalım diye tutturup o akşam vatana gitmiş ve çocuğa rx570 li laptop almışlar. Neden? Masaüstü pahalı gelmiş 😂 😂 😂 😂 Gerçek bu arada
Kaç tl ye aldılar. Ahh aile ahh aile allahtan benim babam da da oyuncu ruhu olduğu için biliyor.

Terbiyeli ol stok sıkıntısı yok orada direk stok yok o yüzden fiyatlar güncellenmiyor bilip bilmeden konuşmayın
Olmuyorum kardeşim. 7-7.5k olur gibi sallamosyon fiyat uydurup yanlış bilgi verme millete

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,878
İsim
Eren Yeager
Kaç TL ye aldılar. Ahh aile ahh aile allahtan benim babam da da oyuncu ruhu olduğu için biliyor.

Olmuyorum kardeşim. 7-7.5k olur gibi sallamosyon fiyat uydurup yanlış bilgi verme millete
😁 Tamam seni anlayabiliyorum

Berke Gözükara

80+ Bronze
Vatan dışında hiçbir mağazaya güvenmiyorum evet kardeşim mağarada yaşıyorum nerden anladın

Wikon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Wikon
Steam
naumia
Discord
Redingoo#0558
Evt vatandan alicam başka yerden almicam cunki bir tek vatanın mağzası var
Kargo diye bir şey var, sağolsunlar 81 ilin ilçelerine kadar gönderiyorlar. Sinerji, İtopya etc. siteleri kullanabilirsin. Daha uyguna almış olursun, eğer ben kazıklanmak istiyorum der isen Vatan tam sana göre. :)

Kayumennn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Kayra suvar
Kargo diye bir şey var, sağolsunlar 81 ilin ilçelerine kadar gönderiyorlar. Sinerji, İtopya etc. siteleri kullanabilirsin. Daha uyguna almış olursun, eğer ben kazıklanmak istiyorum der isen Vatan tam sana göre. :)
Yo canım ben 2060 r5 3500x li 16 gb tamlı sistem aldım

Top Bottom