Vatan'dan aldığım notebook indirime girdi.Ücret farkı iadesi alabilir miyim?

satabey

80+
Reaksiyon skoru
5
Herkese merhaba. Dün Vatan Bilgisayar'dan 14.000 Tl ye notebook aldım. Fakat aynı ürün şu an sepette %10 indirim ile 12.600 tl ye satılıyor. Ürün daha bugün kargoya verildi. Şu an yolda. Müşteri hizmetleri saat 22:00 dan sonra aktif olmadığı için ulaşamadım. acaba aradaki fiyat farkı olan 1400 tl yi iade istesem verirler mi ? Böyle bir hakkım var mı? Yoksa ürünü iade edip yeniden mi satın almam gerekiyor? Daha önce böyle bir durumla karşılaşanlar yardımcı olursa sevinirim.

Herkese merhaba. Dün Vatan Bilgisayar'dan 14.000 TL ye notebook aldım. Fakat aynı ürün şu an sepette %10 indirim ile 12.600 TL ye satılıyor. Ürün daha bugün kargoya verildi. Şu an yolda. Müşteri hizmetleri saat 22:00 dan sonra aktif olmadığı için ulaşamadım. acaba aradaki fiyat farkı olan 1400 TL yi iade istesem verirler mi ? Böyle bir hakkım var mı? Yoksa ürünü iade edip yeniden mi satın almam gerekiyor? Daha önce böyle bir durumla karşılaşanlar yardımcı olursa sevinirim.
iade edip tekrar almanız gerekir yüksek ihtimal

İade edip yeniden almadıkça o parayı vermezler.
İade etmeye kalktığında da paranın sana ulaşması 1 2 haftayı bulabilir.

Herkese merhaba. Dün Vatan Bilgisayar'dan 14.000 TL ye notebook aldım. Fakat aynı ürün şu an sepette %10 indirim ile 12.600 TL ye satılıyor. Ürün daha bugün kargoya verildi. Şu an yolda. Müşteri hizmetleri saat 22:00 dan sonra aktif olmadığı için ulaşamadım. acaba aradaki fiyat farkı olan 1400 TL yi iade istesem verirler mi ? Böyle bir hakkım var mı? Yoksa ürünü iade edip yeniden mi satın almam gerekiyor? Daha önce böyle bir durumla karşılaşanlar yardımcı olursa sevinirim.
Amazon farkı ödüyor böyle bir durumda ama Vatanın yapacağını sanmıyorum

İade edip yeniden almadıkça o parayı vermezler.
İade etmeye kalktığında da paranın sana ulaşması 1 2 haftayı bulabilir.
iadelerde 1-2 iş gününde hesaba yansır diye yazıyordu. 50-100 tl olsa içim acımayacak ama 1400 tl fark çok fazla.

iadelerde 1-2 iş gününde hesaba yansır diye yazıyordu. 50-100 TL olsa içim acımayacak ama 1400 TL fark çok fazla.
Hiç zannetmiyorum ama deneyebilirsin. Yok banka oyalıyor derler, bankayı ararsın öyle bir para gözükmüyor derler. Eskiden 40 45 gün beklettikleri oluyordu da şimdilerde bu süre 14 15 gün kadar olması lazım.

İadenin sana yansıması birkaç günü bulabilir, ek olarak kargonun karşı tarafa ulaşması da öyle. 1400 TL benim için değerli diyorsan bu süreyi bekleyebilirsin. Acelem yok diyorsan bunu tercih et. 1 haftayı bulduğunu varsayalım; 1 hafta içerisinde ürün tekrardan zamlanabilir ve pişman olursun. Karar tamamen senin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,654
Üyeler
183,872
Son üye
P.U.T.A.
Geri