Neler Yeni

Vatandan aldığım sistem yavaş açılıyor.

turkisch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ERKAN
Arkadaşlar Merhaba, vatandan aldığım bu sistemde sistem geç açılıyor. Geç açılmasından kastım da şöyle asus açılış sayfası geç geliyor. Sistemin biosu güncel ve kullanımımda bir sorun yok.

Ekler

• IMG_5367.jpeg
    IMG_5367.jpeg
    367.2 KB · Hit: 54

Yunus//

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yunus
Kaç saniyede geliyor acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar Merhaba, vatandan aldığım bu sistemde sistem geç açılıyor. Geç açılmasından kastım da şöyle asus açılış sayfası geç geliyor. Sistemin biosu güncel ve kullanımımda bir sorun yok.
.

Son düzenleme:

ardzq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
arda inci
Instagram
ardzq
Steam
ardax6336
Discord
ardzq
Epic Games
ardax6336
Discord
ardzq
Kaç saniyede geliyor acaba

.
bende de aynı problem var anakart 10 15 saniyede açılıyor ondan sonra 5 sn felan sistemin açılması

bende de aynı problem var anakart 10 15 saniyede açılıyor ondan sonra 5 sn felan sistemin açılması
gigabyte a520m k v2 anakart r7 5700x işlemci kullanıyorum

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,947
İsim
.
Anakartın RAM uyumluluk listesine bakın DDR5 AMD de de böyle sorunların geneli RAM uyumsuzluğundan kaynaklanıyor.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Çağatay
biosta expo açık mı ?

turkisch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ERKAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Exponun açık olması lazım tekrar kontrol edeceğim. Yani kasadan güç tuşuna bastıktan 30 40 saniye sonra ekran açılıyor ekrana görüntü geldiğinde açılması 2 3 saniye sürüyor zaten

Top Bottom