.Arkadaşlar Merhaba, vatandan aldığım bu sistemde sistem geç açılıyor. Geç açılmasından kastım da şöyle asus açılış sayfası geç geliyor. Sistemin biosu güncel ve kullanımımda bir sorun yok.
bende de aynı problem var anakart 10 15 saniyede açılıyor ondan sonra 5 sn felan sistemin açılmasıKaç saniyede geliyor acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
gigabyte a520m k v2 anakart r7 5700x işlemci kullanıyorumbende de aynı problem var anakart 10 15 saniyede açılıyor ondan sonra 5 sn felan sistemin açılması
Arkadaşlar Merhaba, vatandan aldığım bu sistemde sistem geç açılıyor. Geç açılmasından kastım da şöyle asus açılış sayfası geç geliyor. Sistemin biosu güncel ve kullanımımda bir sorun yok.
Anakartın RAM uyumluluk listesine bakın DDR5 AMD de de böyle sorunların geneli RAM uyumsuzluğundan kaynaklanıyor.bende de aynı problem var anakart 10 15 saniyede açılıyor ondan sonra 5 sn felan sistemin açılması
biosta expo açık mı ?Arkadaşlar Merhaba, vatandan aldığım bu sistemde sistem geç açılıyor. Geç açılmasından kastım da şöyle asus açılış sayfası geç geliyor. Sistemin biosu güncel ve kullanımımda bir sorun yok.