Neler Yeni

Vatandan aldıgım sistem

YusuF.68

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Yusuf İslam
Vatandan aldıgım bu sistemi demontemi göndermelerini isteyim hani parçaları kendim birleştiririm en azından sıkıntısı olöaz vatan bir ara 2060 lı bir sistem yapmıştı o sistemde ekran kartı kasaya takılı gelmişti ben öyle olmasını istemiyorum oyüzden demonte olması dahamı iyi

tanrisal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Kenan Kırıkkaya
Youtube'tan bakarak yapılır aslında hiç bilmeyen de çat pat deneme yanılma yoluyla bile yapar. Ama artık eskisi gibi değil her yerden bi kablo bi yuva çıkıyor. Yapabilirim dersen al ya da bırak adamlar toplasın test etsin yollasınlar. Siparişte not falan yazabilirsen ekran kartını taktırma

OguzhanM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Oğuzhan Mutluer
Vatandan aldıgım bu sistemi demontemi göndermelerini isteyim hani parçaları kendim birleştiririm en azından sıkıntısı olöaz vatan bir ara 2060 lı bir sistem yapmıştı o sistemde ekran kartı kasaya takılı gelmişti ben öyle olmasını istemiyorum oyüzden demonte olması dahamı iyi

Gametalk 3 sistemde sanırım bir kişiye ekran kartı monteli gitmişti ama benimki ve diğerleri kutusunda gitti gerçi benimkinde reset ve power kablosu ters takılmıştı kısacası toplamayı seviyorsan demonte iste belki daha hızlı gelir

YusuF.68

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Yusuf İslam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gametalk 3 sistemde sanırım bir kişiye ekran kartı monteli gitmişti ama benimki ve diğerleri kutusunda gitti gerçi benimkinde reset ve power kablosu ters takılmıştı kısacası toplamayı seviyorsan demonte iste belki daha hızlı gelir
Evet kendim toplamak çok hoşuma gidiyor ozaman demonte isteyim

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek