kurulum derken windowstan mı bahsediyorsun yoksa sana demontemi geldiSistem geldi bana kurulum yapıcam dinleniyorum yordu biraz koltukta kurdum. Açtım camı bir sorun yok görünürde.
Windows hocam banada ekran kartı takılı geldi. Açtım camı sorun yok gibi geldi ve her şey takılı sanırım hiçbir şey yapmadım yani görmedim. Siz içini açıp bir şey söküp veyahut taktınız mı?kurulum derken windowstan mı bahsediyorsun yoksa sana demontemi geldi
evet power sluppy ve ssd degiştim hdd taktım sıkıntı yok kasanın reset svice bastıgında renkleri degişiyorWindows hocam banada ekran kartı takılı geldi. Açtım camı sorun yok gibi geldi ve her şey takılı sanırım hiçbir şey yapmadım yani görmedim. Siz içini açıp bir şey söküp veyahut taktınız mı?
No signal diyor hocam ekran alamıyorum nedenevet power sluppy ve ssd degiştim hdd taktım sıkıntı yok kasanın reset svice bastıgında renkleri degişiyor
windows yükledinmi kabloyu kotrol et kasa ile monitöre giden kabloyuNo signal diyor hocam ekran alamıyorum neden
Hallettim anakarta takmışızwindows yükledinmi kabloyu kotrol et kasa ile monitöre giden kabloyu
Hocam msi açar açmaz norton ve aida64 diye bir şey indirdi. Kurimmi bunları?windows yükledinmi kabloyu kotrol et kasa ile monitöre giden kabloyu
Ben kurdum sana kalmışHallettim anakarta takmışız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam msi açar açmaz norton ve aida64 diye bir şey indirdi. Kurimmi bunları?
Ne işe yarıyor aida64. Bir o kaldı.Ben kurdum sana kalmış
Kulaklığı hangi girişe taktın knk hangisi en iyisidir kulaklık için?Ben kurdum sana kalmış
Nvidia driver yüklerken siyah ekran verdi 2 3 dkdır bekliyorum sizdede oldumuBen kurdum sana kalmış
Yok olmadı kendi deriverini yüklüyorsun deyilmi siyah ekran gelip gider saniyeligineNe işe yarıyor aida64. Bir o kaldı.
Kulaklığı hangi girişe taktın knk hangisi en iyisidir kulaklık için?
Nvidia driver yüklerken siyah ekran verdi 2 3 dkdır bekliyorum sizdede oldumu
Ben kulaklık kullanmıuorum hoperler var bendeNe işe yarıyor aida64. Bir o kaldı.
Kulaklığı hangi girişe taktın knk hangisi en iyisidir kulaklık için?
Nvidia driver yüklerken siyah ekran verdi 2 3 dkdır bekliyorum sizdede oldumu
Hallettim. O dediğim uygulama ne işe yarıyor hocam?Yok olmadı kendi deriverini yüklüyorsun deyilmi siyah ekran gelip gider saniyeligine
Ben kulaklık kullanmıuorum hoperler var bende