Neler Yeni

🔥 PCH F7 12400F RTX3060 13999TL 🔥 STOK BİTTİ

CLeiN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Buğra
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, motosiklet
Anladım. Bana sistem gelicek 2 3 güne kadar. Ekran kartında veyahut diğer parçalarda sorun olup olmadığını biz anlayabilir miyiz? Ekran kartı görüntü veriyorsa sorun olmaz diyorlardı, bios ekranı geliyorsada anakarta sorun yoktur diye düşünüyorum. Benim sizin gibi imkanım olmadığı için mecbur öyle kontrol edicem.
İlk başta gözle kontrol yapmak gerek çatlak, kırık, yamukluk vs gibi hasarlar için. Daha sonrasında cinebench, furmark, passmark gibi programlarla ekran kartınızı test edebilirsiniz aynı şekilde işlemciye de stres testi yapmakta fayda var bir sorun varsa eğer test sırasında pc yük altındayken ortaya çıkmasi daha muhtemel.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
İlk başta gözle kontrol yapmak gerek çatlak, kırık, yamukluk vs gibi hasarlar için. Daha sonrasında cinebench, furmark, passmark gibi programlarla ekran kartınızı test edebilirsiniz aynı şekilde işlemciye de stres testi yapmakta fayda var bir sorun varsa eğer test sırasında pc yük altındayken ortaya çıkmasi daha muhtemel.
Programsız anlamanın bir yolu var mıdır hocam? Göz ile anladım teşekkürler orasını da dediğim gibi biraz daha Manuel şekilde anlamanın yolu nedir?

CLeiN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Buğra
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, motosiklet
Programsız anlamanın bir yolu var mıdır hocam? Göz ile anladım teşekkürler orasını da dediğim gibi biraz daha Manuel şekilde anlamanın yolu nedir?
Hocam programsız sadece bakarak anlarım diyen yalan söyler. Sistemi çalıştırıp bakmadan ne olup olmadığını bilmek çok zor.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
PC geldiğinde rdr2 veyahut witcher indirmeyi planlıyorum. Bu testler zaten yük testi değil mi? Oyunlarda da anlaşılmaz mı yani hocam

CLeiN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Buğra
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, motosiklet
PC geldiğinde rdr2 veyahut witcher indirmeyi planlıyorum. Bu testler zaten yük testi değil mi? Oyunlarda da anlaşılmaz mı yani hocam
Tabii ki pcnin normal kullanımda veya oyunlarda verdiği reaksiyonlardan da anlamak mümkün. Ben soruyu sadece donanıma bakıp pcyi çalıştırmadan kontrol etmek olarak algıladım.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Tabii ki pcnin normal kullanımda veya oyunlarda verdiği reaksiyonlardan da anlamak mümkün. Ben soruyu sadece donanıma bakıp pcyi çalıştırmadan kontrol etmek olarak algıladım.
Anladım hocam teşekkürler. Kısacası anladığım, pc gelince göz ile yamukluk, darbe ve çatlak var mı diye kontrol ediceğim. Windows vs kurulumları yaptıktan sonra witcheri yüklerim. Oyunda verdiği performans ve sıcaklığa göre kartta sorun var mı yok mu anlarım. Doğru anlamışım değil mi hocam?

CLeiN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Buğra
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, motosiklet
Anladım hocam teşekkürler. Kısacası anladığım, pc gelince göz ile yamukluk, darbe ve çatlak var mı diye kontrol ediceğim. Windows vs kurulumları yaptıktan sonra witcheri yüklerim. Oyunda verdiği performans ve sıcaklığa göre kartta sorun var mı yok mu anlarım. Doğru anlamışım değil mi hocam?
Aynen hocam ekran karti ve işlemcinin kullanım oranları, sıcaklık değerleri, frekans değerlerininde bir dengesizlik yoksa sıkıntı olacağını sanmıyorum. İnşallah sorunsuz şekilde elinize ulaşır sıkıntısız kullanırsınız.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Aynen hocam ekran karti ve işlemcinin kullanım oranları, sıcaklık değerleri, frekans değerlerininde bir dengesizlik yoksa sıkıntı olacağını sanmıyorum. İnşallah sorunsuz şekilde elinize ulaşır sıkıntısız kullanırsınız.
Amin teşekkürler hocam sağolun

umaysehit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ümay Şehit
Sms atmışlar siparişiniz hazırlandı bugün kargoya verilecek diye bakalım sonunda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yurt içi mi kolaygelsin ile mi geldi size?

Benim 12 si gösteriyor 😅

Adamlar haklıymış demekki. Bize önceden gönderecekler miş de kolaygelsin yan yapmış sanırım bu tarihlere bakarsak. Onlar önceden ayarlamoşlar kargo kodunu vs
Benimki de kargoya verildi cümleten hayırlı olsun. Umarım ekran kartı demonte gelir ya o kadar şikayet aldılar umarım bizimkileri demonte göndermişlerdir ama sanmıyorum. Hatayı tekrarlamazlar umarım.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Benimki de kargoya verildi cümleten hayırlı olsun. Umarım ekran kartı demonte gelir ya o kadar şikayet aldılar umarım bizimkileri demonte göndermişlerdir ama sanmıyorum. Hatayı tekrarlamazlar umarım.
Yukarıda yazdığım gibi. Montajlı gelirse ekran kartı üstteki adımları izleyeceğim. Sorun yoksa zaten uğraşmaya gerek yok. Birde kutuyu açarken videoya çekin. Sonra biz demonte gönderdik fln derler beklenir bunlardan.

YusuF.68

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Yusuf İslam
bu sistemda çalışırken belli bi aralıklarla cıt diye ses geliyor aynı sorunu yaşayan varmı

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
bu sistemda çalışırken belli bi aralıklarla cıt diye ses geliyor aynı sorunu yaşayan varmı
Bu sorunu laptopta alıyordum ilk aldığımda. Driverleri fln tamamını yükledikten sonra kesilmişti. Bilgin olsun. Şu msi fanları kontrol eden uygulamasını flnda indir belli çözülür. Ama dediğim gibi aynısı acer laptopta yaşadık 2 3 ay önce artık gelmiyor.

YusuF.68

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Yusuf İslam
Bu sorunu laptopta alıyordum ilk aldığımda. Driverleri fln tamamını yükledikten sonra kesilmişti. Bilgin olsun. Şu msi fanları kontrol eden uygulamasını flnda indir belli çözülür. Ama dediğim gibi aynısı acer laptopta yaşadık 2 3 ay önce artık gelmiyor.
tamam düzeldi 4 gündir kullanmadım suan bi sıkıntı yok

Top Bottom