Fiyatı neydi ? Vatan şubesine gideceğim de sormak içinBu olmuş hocam son derece kaliteli en son kalite direk yapışmalık.
Fiyatı neydi ? Vatan şubesine gideceğim de sormak içinBu olmuş hocam son derece kaliteli en son kalite direk yapışmalık.
sistem satışa kapanalı çok oldu gitmene gerek yokFiyatı neydi ? Vatan şubesine gideceğim de sormak için
14000 tl hocam stok bitmiştir amaFiyatı neydi ? Vatan şubesine gideceğim de sormak için
Hadi ya videoda gördüm şubelere sorabilirsiniz demişti ondan düşündüm de sağlık olsunsistem satışa kapanalı çok oldu gitmene gerek yok
windows yüklü değildir hocam montajlayıp yolluyorlarBilgisayar arızalı geldi SSD görmüyor sanırım bios ekranında kalıyor sürekli
Tahmini teslim 15.05 tarihli gösteriyor düzeltmemişlerbenimde kargoya verilmiş hocam konum neresi sizin
Yurt içi mi kolaygelsin ile mi geldi size?ekran kartı takılı yollamışlar böyle acemilik olmaz
Benim 12 si gösteriyor13 05 2023 tahmini teslimat adamlar zaman makinesi bulmuşlar
Adamlar haklıymış demekki. Bize önceden gönderecekler miş de kolaygelsin yan yapmış sanırım bu tarihlere bakarsak. Onlar önceden ayarlamoşlar kargo kodunu vs13 05 2023 tahmini teslimat adamlar zaman makinesi bulmuşlar
Araba sorunu vardı işte ben 2 tarafı da suçlu buluyorum malesef, benim de verilmişSms atmışlar siparişiniz hazırlandı bugün kargoya verilecek diye bakalım sonunda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yurt içi mi kolaygelsin ile mi geldi size?
Benim 12 si gösteriyor
Adamlar haklıymış demekki. Bize önceden gönderecekler miş de kolaygelsin yan yapmış sanırım bu tarihlere bakarsak. Onlar önceden ayarlamoşlar kargo kodunu vs