Neler Yeni

🔥 PCH F7 12400F RTX3060 13999TL 🔥 STOK BİTTİ

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Ama ekran kartında bir hasar olursa sanırım bu sefer cidden birilerini rahatsız edeceğim
Vatan beni aradı bugün ürününüz kargoya verilecektir teşekkürler diyip kapattılar. Şuan sitede hâlâ aynı durumda gözüküyor 😅

genc1919

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Yusuf Bahadır
Az önce yazdım o ekran kartı probleminden dolayı demonte gönderim yapmıyoruz dendi. Ama daha önce demonte istemiştim göndermişlerdi şimdi de siparişten sonra arayıp demonte gönderilmesini istemiştim tamam dediler ama montaj yapılacakmış. Rica ettim montajdan ve testlerden sonra ekran kartı demonte gönderilsin diye umarım dikkate alırlar. Bir sıkıntı yaşamayız inşallah.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sonuç nedir konuştunuz mu vatan bilgisayar ile?
Fotoları istediler watsapptan bildirdim. Dönüş bekliyorum

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Cefika

Owlore

80+
Vatan beni aradı bugün ürününüz kargoya verilecektir teşekkürler diyip kapattılar. Şuan sitede hâlâ aynı durumda gözüküyor 😅
:D güldüm kusura bakma cidden yani bugün ben de konuşurken 3 defa bugün dediniz size güvenebilir miyim ki dedim, bize yetkililer bugün kargolanacak diyor biz de öyle diyoruz dedi yani müşteri hizmetleri sadece aracı dediklerine pek güvenmemek lazım.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
:D güldüm kusura bakma cidden yani bugün ben de konuşurken 3 defa bugün dediniz size güvenebilir miyim ki dedim, bize yetkililer bugün kargolanacak diyor biz de öyle diyoruz dedi yani müşteri hizmetleri sadece aracı dediklerine pek güvenmemek lazım.
Dediğim gibi perşembede değişmez ise durum cuma günü paramı isticem. Bir hafta sonu daha bekleyemem.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Paranı da bi 10 gün bekletseler mis. Bu enflasyonda güzel iş
Vatandan beklemezdim. İtopya, gen tr olsa neysede yıllardır bildiğimiz ve bilindik yer olduğu için artı zamlı fiyatlarda ürün satan bir köklü firma için rezillik. Olmuyorsa yurtiçi ile yolla geri kalanıda özür dilesinler kolaygelsin firması bize araba göndermediği için kolaygelsin firması ile göndermek yerine yurtiçi ile göndermek zorunda kaldık kusura bakmayın demek çok mu zor. Bunlar ekmek yiyor ya ben bir şey söylemiyorum. Bana bugün kargolanacak diye arıyorsun kargolamıyorsun. 2 gün mühlet veriyorum. Daha da beklemem.

Vatandan beklemezdim. İtopya, gen tr olsa neysede yıllardır bildiğimiz ve bilindik yer olduğu için artı zamlı fiyatlarda ürün satan bir köklü firma için rezillik. Olmuyorsa yurtiçi ile yolla geri kalanıda özür dilesinler kolaygelsin firması bize araba göndermediği için kolaygelsin firması ile göndermek yerine yurtiçi ile göndermek zorunda kaldık kusura bakmayın demek çok mu zor. Bunlar ekmek yiyor ya ben bir şey söylemiyorum. Bana bugün kargolanacak diye arıyorsun kargolamıyorsun. 2 gün mühlet veriyorum. Daha da beklemem.
Ya yok sinir olduğum şey şu, monitör masa her şey kurulu bir kasa kaldı. Oturup oynuyor gibi mi yapim 😅

Owlore

80+

Ya yok sinir olduğum şey şu, monitör masa her şey kurulu bir kasa kaldı. Oturup oynuyor gibi mi yapim 😅
Aynen onu ben de düşündüm biz mesela ürün yollarken elimizde yoksa trendyol çalışanı gidene kadar tedarik edemiyorsak kargoyu değiştiriyoruz sonraki gün vermek yerine aynı gün arasa vs. veriyoruz kolaygelsin yerine yurtiçine vermek pek de zor olmasa gerek :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Metin Kandemir
İlgilendiği Kategoriler
Donanım-Elektrik,Elektronik-Tıbbi Cihaz Teknikeri- Kısacası elektronik olan her şey
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Metin Kandemir
İlgilendiği Kategoriler
Donanım-Elektrik,Elektronik-Tıbbi Cihaz Teknikeri- Kısacası elektronik olan her şey
Fiziksel olarak nasıl anlarız?
hocam zaten windows kurduktan sonra nasıl anlarız demişsin, windows kurabiliyorsan görüntü de geliyor demektir.
görüntü gelmezse fiziksel olarak sorun var demektir. Pc ilk geldiğinde bi gözünle bakarsın sorun teşkil eden bi durum varmı diye sonra kapağı açıp fiziksel olarak her parça yerinde mi düzgün mü diye kontrolünü sağlarsın.

Mehm3t

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım
ekran kartı takılı yollamışlar böyle acemilik olmaz

Owlore

80+