Neler Yeni

🔥 PCH F7 12400F RTX3060 13999TL 🔥 STOK BİTTİ

ConquerorXIV

80+ Gold
yok klips önemli değil koydum kenara bir ara takarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok önemli mi hocam takıcam simdi
takılsa daha iyi sonuç olarak ekran kartını 2 vida tutuyor.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Arkadaşlar bu pc hocasına nasıl ulaşabilirim bence araya girmeleri lazımdı şuana kadar hem geç kargolanıyor hadi onu geçtim ekran kartı konusundan bence araya girmelilerdi.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Hocam hata ya da değil, değiştirirler belki buna da tamam ama bizim beklediğimiz süre boşa giden heves ne olacak? Ben Ankara'ya geçeceğim normalde sistemi alıp alıp gideyim diye Çorum'da gelmesini bekliyorum. Anakartı başka model ile değiştirecektim. Umarım sadece anakartı geri isterler, bu şekilde zaman olarak mağdur olmuş olmam en azından
Sorun var mı peki zarar görmüş mü?

Arkadaşlar bu pc hocasına nasıl ulaşabilirim bence araya girmeleri lazımdı şuana kadar hem geç kargolanıyor hadi onu geçtim ekran kartı konusundan bence araya girmelilerdi.
Forumu var

yok klips önemli değil koydum kenara bir ara takarım

çok önemli mi hocam takıcam simdi
Sorun var mı ekran kartında?

Son düzenleme:

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
600 km öteye pc yi ulaştırıp 30km öteye daha kargolayanayan vatan...

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Keşke almasaydım diyorum valla yavaştan. Pc hocası forumda konu açtım araya giremiyorlarmış dediğim gibi kargo geç gelsin beklenir ama ekran kartı takılı gelmesi çok vahim.

tunahan55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Tunahan
İlgilendiği Kategoriler
amd
Aradım yarın kesin olarak kargolanacağı (YALAN) söylendi. Tam bir fiyasko oldu bu iş.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Şimdi aradım arkadaşlar söyle bilgi verildi. Normalde kendileri ekran kartını demonte olarak gönderiyorlarmış ama bu anlaşmalı olduğu için anlaştıkları firma ismi PENTA ( galiba bu emin değilim https://www.penta.com.tr/ ) dedi fazla detaylı bilgi vermedi bilimiyorlarmış onlarda firma hakkında onlar montajlı olarak gönderiyorlarmış.
Kargo konusunda ise yurtiçi kargo ile verenler ulaşmasının sebebi 1-2 araç falan yolluyorlarmış gün içinde ama kolay gelsin 1 araç yolluyormuş doğal olarak araç kapasitesi kadar alıyorlar yani günlük kargo sayısı. Dün ve bügün bazıları verildi dedi benim siparişim için de yarın verilir dedi.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Şimdi aradım arkadaşlar söyle bilgi verildi. Normalde kendileri ekran kartını demonte olarak gönderiyorlarmış ama bu anlaşmalı olduğu için anlaştıkları firma ismi PENTA ( galiba bu emin değilim https://www.penta.com.tr/ ) dedi fazla detaylı bilgi vermedi bilimiyorlarmış onlarda firma hakkında onlar montajlı olarak gönderiyorlarmış.
Kargo konusunda ise yurtiçi kargo ile verenler ulaşmasının sebebi 1-2 araç falan yolluyorlarmış gün içinde ama kolay gelsin 1 araç yolluyormuş doğal olarak araç kapasitesi kadar alıyorlar yani günlük kargo sayısı. Dün ve bügün bazıları verildi dedi benim siparişim için de yarın verilir dedi.
Sorunsuz gelsinde kanka bekleriz.

Vatandan şu ana kadar sakin olmamın sebebi bir sorun olursa alır giderim elimizde de güzel bir koz olur ekran kartını takılı gönderdiniz 2 3 aya pert oldu Derik en kötü. Vatanda bana 15 20dk uzaklıkta alibeyköy bayisi hallederiz bir şekilde hayırlısı umarım hepimize sorunsuz, sağlam ürünler gelir ve uzun ömürlü kullanırız

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Valla benim sorunsuz geleceğine inancım kalmadı pek yukarda arkadaşın 600 km lik yolda zarar görmüş benimde 550-600 km içimde korku şüphe var yani. Yarın yine arıcam kesin verilmesini isticem olmadı mağazaya gidicem.

Vatandan şu ana kadar sakin olmamın sebebi bir sorun olursa alır giderim elimizde de güzel bir koz olur ekran kartını takılı gönderdiniz 2 3 aya pert oldu Derik en kötü. Vatanda bana 15 20dk uzaklıkta alibeyköy bayisi hallederiz bir şekilde hayırlısı umarım hepimize sorunsuz, sağlam ürünler gelir ve uzun ömürlü kullanırız
Geldiğinde mutlaka fotoğraf video falan çek açarken sonrası için pişman olma bende öyle yapıcam çünkü video çekicem

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Valla benim sorunsuz geleceğine inancım kalmadı pek yukarda arkadaşın 600 km lik yolda zarar görmüş benimde 550-600 km içimde korku şüphe var yani. Yarın yine arıcam kesin verilmesini isticem olmadı mağazaya gidicem.

Geldiğinde mutlaka fotoğraf video falan çek açarken sonrası için pişman olma bende öyle yapıcam çünkü video çekicem
Hocam açarken video çek. Sonrası sorun olursa 2 yıl içerisinde hallederler elinde kanıt olsunda. Arama kayıtların ortada mesajlar ortada. Emin ol belki ekran kartı takılı gelmesi daha hayırlı olur. Eğer her türlü sorun olursa değişim daha kolay olur. Tek temennimiz bu 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,194
Üyeler
161,251
Son üye
Fktahsin
Top Bottom