Neler Yeni

🔥 PCH F7 12400F RTX3060 13999TL 🔥 STOK BİTTİ

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Hala kargoya verilmeyen varmı benim gibi?
bekliyorum ben de her gün bugün verilcektir yazıp geçiştiriyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha önceden de yaşandı bu. Vatan şubesi değişim yapıyor diye biliyorum. Bu vatanın bi hatası maalesef daha önceden de yaşandı.

Size önerim demonte alın gelsin sonra alın tüm ürünleri götürün vatan şubesine bedavaya toplasınlar
Demonte seçeneği yoktu hocam ki montajlı bile gelse ekran kartı hep ayrı gelir çok yazdım vatana ama anlatamadım benimki de böyle gelicek herhalde kargoya verilirse tabi

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,774
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx

Demonte seçeneği yoktu hocam ki montajlı bile gelse ekran kartı hep ayrı gelir çok yazdım vatana ama anlatamadım benimki de böyle gelicek herhalde kargoya verilirse tabi
Aarayıp benimkisi demonte olsun diyince genelde yolluyorlar ama bilemedim

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
bilerek yapılmamıştır. unutmuşlardır çıkartmayı
Bilerek yapılmış bişi hocam diyorum 10-15 kişinin takılı geldi lütfen kontrol edin toplayan arkadaş unutmuş olabilir deim kontrol edicek bişi yok dediler bana bakalım kargoya verilsin benim ki de böyle gelmez umarım.

tunahan55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Tunahan
İlgilendiği Kategoriler
amd

Bugünde vermezler, inşallah tek parça gelir yoksa mağazayı kafalarına yıkarım 😅

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Cefika

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Cefika
Demonte göndermiyorlar sanırım
Az önce yazdım o ekran kartı probleminden dolayı demonte gönderim yapmıyoruz dendi. Ama daha önce demonte istemiştim göndermişlerdi şimdi de siparişten sonra arayıp demonte gönderilmesini istemiştim tamam dediler ama montaj yapılacakmış. Rica ettim montajdan ve testlerden sonra ekran kartı demonte gönderilsin diye umarım dikkate alırlar. Bir sıkıntı yaşamayız inşallah.

600km öteye ekran kartı takılı göndermek hangi akla hizmet. Mal mı bunlar?
Pci slotu dağılmış.
Alıntıyı görüntüle
Hocam sonuç nedir konuştunuz mu vatan bilgisayar ile?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,794
İsim
Kerem Çavuş
Az önce yazdım o ekran kartı probleminden dolayı demonte gönderim yapmıyoruz dendi. Ama daha önce demonte istemiştim göndermişlerdi şimdi de siparişten sonra arayıp demonte gönderilmesini istemiştim tamam dediler ama montaj yapılacakmış. Rica ettim montajdan ve testlerden sonra ekran kartı demonte gönderilsin diye umarım dikkate alırlar. Bir sıkıntı yaşamayız inşallah.
garip bir şekilde normalde demonte sistem gönderilirken bu sistemde öyle bir seçenek olmadığını söylüyolar

erkan kartı hep monte geliyo bu arada 3 fanlı olmadığı sürece onu dert etmeyin doğru değil tabi ama öyle gönderiyolar yapacak çok bir şey yok

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Cefika
garip bir şekilde normalde demonte sistem gönderilirken bu sistemde öyle bir seçenek olmadığını söylüyolar

erkan kartı hep monte geliyo bu arada 3 fanlı olmadığı sürece onu dert etmeyin doğru değil tabi ama öyle gönderiyolar yapacak çok bir şey yok
Saçmalık kendim de pc toplama firmasında çalıştım. 300-500tllik kartlarda bile demonte gönderip içerisine not bırakıyorduk. Böyle bir firmanın böyle bir şey yapması gerçekten ürkütücü. Büyük ihtimalle direkt olarak vatan bilgisayarın bünyesinde montajını yapmıyorlar başka yere yaptırıyorlar yoksa demonte gönderiyorlardı problem olmuyordu. Hayır demonte onlar için daha iyi bir de uğraşmayacaklar. Alan memnun satan memnun niye uğraşıyorsunuz illa. :D

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,794
İsim
Kerem Çavuş
Saçmalık kendim de pc toplama firmasında çalıştım. 300-500tllik kartlarda bile demonte gönderip içerisine not bırakıyorduk. Böyle bir firmanın böyle bir şey yapması gerçekten ürkütücü. Büyük ihtimalle direkt olarak vatan bilgisayarın bünyesinde montajını yapmıyorlar başka yere yaptırıyorlar yoksa demonte gönderiyorlardı problem olmuyordu.
istanbulda büyük bir depo vardı genelde hazırsistemler orda hazırlanıyodu yüksek ihtimal bu da öyledir

Top Bottom