Daha önceden de yaşandı bu. Vatan şubesi değişim yapıyor diye biliyorum. Bu vatanın bi hatası maalesef daha önceden de yaşandı.600km öteye ekran kartı takılı göndermek hangi akla hizmet. Mal mı bunlar?
Pci slotu dağılmış.
Alıntıyı görüntüle
hangı kargo sırketı600km öteye ekran kartı takılı göndermek hangi akla hizmet. Mal mı bunlar?
Pci slotu dağılmış.
Alıntıyı görüntüle
Yurt içihangı kargo sırketı
Cidden hakaret etmek istemiyorum ama, hiç mi kafaları çalışmıyor bunların. sanki kargo havada süzülerek geliyor600km öteye ekran kartı takılı göndermek hangi akla hizmet. Mal mı bunlar?
Pci slotu dağılmış.
Alıntıyı görüntüle
Hocam mal olsa bu ekran kartının bu slota baskı yapacağını bilir. Hatadan da ötesi buDaha önceden de yaşandı bu. Vatan şubesi değişim yapıyor diye biliyorum. Bu vatanın bi hatası maalesef daha önceden de yaşandı.
Size önerim demonte alın gelsin sonra alın tüm ürünleri götürün vatan şubesine bedavaya toplasınlar
Bu işten anlamıyorlar anladığım kadarıylaHocam mal olsa bu ekran kartının bu slota baskı yapacağını bilir. Hatadan da ötesi bu
Yok herkese böyle yolluyorlar daha önceden de oldubilerek yapılmamıştır. unutmuşlardır çıkartmayı
ekran kartı kilidi bunu takman lazımAlıntıyı görüntülearkadaslar kasageldi icinde sallanıyordu bu nerenin klipsi olabilir