Neler Yeni

🔥 PCH F7 12400F RTX3060 13999TL 🔥 STOK BİTTİ

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus

Owlore

80+
Büyük ihtimal ekran kartı takılı gelecek dostlar. Açarken videoya çekin olurda ilerde sorun olursa koz olsun elimizde. Hayırlı olsun şimdiden hepimize.
Aynen ben açarken video çekeceğim gerçi çekmeye gerek olduğunu düşünmüyorum zaten ekran kartı takılı gönderince hasar çıkması bilindik bir şey direkt değişim yapacaklarını düşünüyorum

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Aynen ben açarken video çekeceğim gerçi çekmeye gerek olduğunu düşünmüyorum zaten ekran kartı takılı gönderince hasar çıkması bilindik bir şey direkt değişim yapacaklarını düşünüyorum
Biz çekelimde hasar olursada kanıt olur sorun yok. Diğer firmalarda bazen ekran kartını takılı gönderiyorlar mış. Dediğiniz gibi PENTA nın muhabbeti. Bakalım inş sorun olmaz.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Benimki de kargoya verilmiş umarım sağ salim gelir daha sonra vatana gidip uğraşmak zorunda kalmam.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Benimki de kargoya verilmiş umarım sağ salim gelir daha sonra vatana gidip uğraşmak zorunda kalmam.
PC yi bağladıktan sonra ekran gelirse sorun yok anlamına geliyor dimi hocam? Bios gelirse atarım wini.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih

genc1919

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yusuf Bahadır
Sürecin takipçisiyim.
Vatandan aradılar. Kampanya sistem olduğu için gönderici firmanın ekran kartı takılı olarak gönderdiğini. İsterseniz komple sistemi, isterseniz parçaları şubemize getirin, gerekli bilgi verildi sorununuz arkadaşlar tarafından çözülecek dediler. Önceden gideceğim şubeyi söylemem istendi. bana yakın bir şubenin ismini söyledim. haftaya anakart ve ekran kartını söküp götüreceğim

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Ssd arızalı olabilir. Benim başıma gelmişti daha önce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gelmez
Gelmez derken knk

Vatandan aradılar. Kampanya sistem olduğu için gönderici firmanın ekran kartı takılı olarak gönderdiğini. İsterseniz komple sistemi, isterseniz parçaları şubemize getirin, gerekli bilgi verildi sorununuz arkadaşlar tarafından çözülecek dediler. Önceden gideceğim şubeyi söylemem istendi. bana yakın bir şubenin ismini söyledim. haftaya anakart ve ekran kartını söküp götüreceğim
Şart mı peki?

genc1919

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yusuf Bahadır
Gelmez derken knk

Şart mı peki?
Hocam bana seçenek olarak sundular. Kargo da olur ama mağazaya siz getirirseniz ürün daha fazla hasar almaz, sizinle de çalışanlar ilgilenir. Böyle bir durumda tamir ya da değişim yapılabilir dediler, sıfır ürün olduğu için tamir istemiyorum dedim, siz mağazamıza gidin biz konu ile ilgileniriz dediler. Vatan da ekran kartının o şekilde yollanmayacağının farkında, konuyu telafi etmek istedikleri tavırlarından belli idi. Ekran kartını ve anakartı söküp parça olarak götüreceğim. Diğer parçaları kendim test ederim. Süreçte gelişme oldukça bildireceğim.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Hocam bana seçenek olarak sundular. Kargo da olur ama mağazaya siz getirirseniz ürün daha fazla hasar almaz, sizinle de çalışanlar ilgilenir. Böyle bir durumda tamir ya da değişim yapılabilir dediler, sıfır ürün olduğu için tamir istemiyorum dedim, siz mağazamıza gidin biz konu ile ilgileniriz dediler. Vatan da ekran kartının o şekilde yollanmayacağının farkında, konuyu telafi etmek istedikleri tavırlarından belli idi. Ekran kartını ve anakartı söküp parça olarak götüreceğim. Diğer parçaları kendim test ederim. Süreçte gelişme oldukça bildireceğim.
Anladım. Bana sistem gelicek 2 3 güne kadar. Ekran kartında veyahut diğer parçalarda sorun olup olmadığını biz anlayabilir miyiz? Ekran kartı görüntü veriyorsa sorun olmaz diyorlardı, bios ekranı geliyorsada anakarta sorun yoktur diye düşünüyorum. Benim sizin gibi imkanım olmadığı için mecbur öyle kontrol edicem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,594
Üyeler
161,096
Son üye
vuslat07
Top Bottom