Neler Yeni

Yardım Vatandan Alınan Asus Rog Strix 3080 Eva Sipariş Durumu

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Arkadaşlar merhaba,

Forumdan alan siparişi onaylanmayan var mı (benim gibi) 😅

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,567
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Hocam vatandan mı ? Merak ettim kaça aldınız ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,567
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
mehmet ali oğuz
onaylanmıştır sahibinden eva ilanı dolmuştu :)

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
benim onaylandı ve kargoya verildi yarın geliyor. bildiğim kadarıyla 6 stok açılmış 8 tane satılmış sanırım iptal edilecek 2 kişi arasındasın....
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aman hocam ya. Vallahi paraya yazık olur.
16100 dü asus rog strix 3080 12gb eva collection edition

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
16dan aldım 3070ti da almıştım onu da iptal ettiler bunu da ederlerse vatani çok ciddi thhye ikisi için de şikayet ederim. Satmak amacım yok kendim kullanmak için aldım. Yapay zeka projemizde model eğitmek için kullanıyoruz. 3060i bile zar zor aldım bu 12 gb versiyonuna çok ihtiyacım var

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
16dan aldım 3070ti da almıştım onu da iptal ettiler bunu da ederlerse vatani çok ciddi thhye ikisi için de şikayet ederim. Satmak amacım yok kendim kullanmak için aldım. Yapay zeka projemizde model eğitmek için kullanıyoruz. 3060i bile zar zor aldım bu 12 gb versiyonuna çok ihtiyacım var
thhye şikayet edilcek bir durum yok ki burada tamamen şans gibi bir şey
Mesaj otomatik birleştirildi:

adamların ellerinde yoksa iptal etme haklarına sahipler

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Ellerinde olma durumu değil adamların söylediği şey şu, stokla alakalı bir şey söylenmedi bana. Dedi ki adetli alımlar yapmışsınız o yüzden iptal edilebilir. İncelenecek. Dedim ki ben Gebze teknik üniversitesinde akademisyenim yapay zeka projemizde model eğitmek için kullanıyoruz bunu. Bende 3060 var 2 gün sürüyor model eğitimi. 3070ti aldığımda da iptal edildi, aynı bahaneden. 3070ti için üzülmedim ama 3080 ve 12 gb olması bu fiyattan iptal olursa çalışmalarımı hızlandırma şansım yok. 2 3 gün boyunca bilgisayarda ekran kartının kullanacak hiçbir şey yapamıyorum model eğitimi yaparken. Bakalım inşallah iletilir bu durum

Not: adetli alım dediği 3 tane pc aldım birini ablama aldım, 2sini de paylaştık arkadaşlarla. Ucuz olanları ben takip ediyorum görünce alıyorum hesaptan sonra kime lazımsa ram ssd neyse paylaşıyoruz aramızda.

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
Ellerinde olma durumu değil adamların söylediği şey şu, stokla alakalı bir şey söylenmedi bana. Dedi ki adetli alımlar yapmışsınız o yüzden iptal edilebilir. İncelenecek. Dedim ki ben Gebze teknik üniversitesinde akademisyenim yapay zeka projemizde model eğitmek için kullanıyoruz bunu. Bende 3060 var 2 gün sürüyor model eğitimi. 3070ti aldığımda da iptal edildi, aynı bahaneden. 3070ti için üzülmedim ama 3080 ve 12 gb olması bu fiyattan iptal olursa çalışmalarımı hızlandırma şansım yok. 2 3 gün boyunca bilgisayarda ekran kartının kullanacak hiçbir şey yapamıyorum model eğitimi yaparken. Bakalım inşallah iletilir bu durum

Not: adetli alım dediği 3 tane pc aldım birini ablama aldım, 2sini de paylaştık arkadaşlarla. Ucuz olanları ben takip ediyorum görünce alıyorum hesaptan sonra kime lazımsa ram ssd neyse paylaşıyoruz aramızda.
şanssızlık olmuş biraz bu son dalgalardan sonra sanırım hala adet adet satıyorlar keşke ailenizden biri üzerine alsaydınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,206
Üyeler
164,268
Son üye
teksefer
Top Bottom