Neler Yeni

Yardım Vatandan Alınan Asus Rog Strix 3080 Eva Sipariş Durumu

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,761
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
ben aldıktan 1 saat sonra onaylanmıştı benimki sen şüpheli alıcı olduğundan dolayı bekletildin sanırım
Şüpheli dediği de 3 sistem var 2 sene boyunca 3 tanesi de keyfi iptal edilmiş onlar tarafından. Şaka gibiler gerçekten.

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,761
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
sipariş saatinizi görebiliyor musunuz? ben 20:46'da verimşim
Sipariş saatim 20:40 :D Hocam senin ürün verilmiş zaten hayırlı olsun da eğer bir durum olursa yardımcı olabilir misin sipariş saatini falan atabilirsen mail atarken elimde koz olur.
İptal mi ettiler
Yani şimdilik bir şey yok ama sanırım iptal olacak. Asus TUF 12GB olanını önerip bi de aynısı ya falan dediler.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,761
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
sipariş saatinizi görebiliyor musunuz? ben 20:46'da verimşim
Hocam kişisel bilgilerini silerek bana SS atabilir misin? Çünkü asla muhatap bulamıyorum vatandan kendime. İptal ettiler sanırım yani bir şeye varmayacak bu. 4. mağduriyetim bu vatan bilgisayar tarafından ya. İlki 2-3 sene önce olmuştu. Hatta ilk hazır kasamı oradan almıştım. Rami düzgün takmamışlar 8GB görünüyordu, RX590 vardı içinde o da baya problem yaşatmıştı bana AMDden soğumama sebep olmuştu yani. Fanları ses yapıyordu falan kasanın 1 sene dolmadan. Ben bunlar kadar uğraştıran bir firma görmedim sözde her yerde mağazaları var muhatap bulabiliyosunuz. Ya itopyada falan benzer problem yaşadığımda adamlar çok güzel çözdüler. Vatandan bir şey alırken aldığınız şeyin güvencesi yok kafanıza göre falan iptal ediyolar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,390
Üyeler
165,672
Son üye
Rrywen
Top Bottom