Vatandakilerden yardım isteme.sıkıntı şu bilgisayarla alakalı hiçbir bilgim yok tamka sökme ilk bilgisayarımı toplıcam. o yüzden internetten alırken birinin yönlendirmesi lazım
Vatandakilerden yardım isteme.sıkıntı şu bilgisayarla alakalı hiçbir bilgim yok tamka sökme ilk bilgisayarımı toplıcam. o yüzden internetten alırken birinin yönlendirmesi lazım
fiyatları çok fazla galiba öyle yazdılar internetten toplasak daha mı iyi olurVatandakilerden yardım isteme.
Çalışana bırakma aynen sen parçalarını hazırla onlar elinden ürün çıkarmak için kötü yönlendiriyorlar iyice kafana oturt öyle git vatana alcaksansıkıntı şu bilgisayarla alakalı hiçbir bilgim yok tamka sökme ilk bilgisayarımı toplıcam. o yüzden internetten alırken birinin yönlendirmesi lazım
Sen bilirsin .fiyatları çok fazla galiba öyle yazdılar internetten toplasak daha mı iyi olur
internete göre ne kadar fark ederÇalışana bırakma aynen sen parçalarını hazırla onlar elinden ürün çıkarmak için kötü yönlendiriyorlar iyice kafana oturt öyle git vatana alcaksan
İnternetten toplaman çok daha iyi olur vatan teknik servis değil ürününde bir sorun çıkma durumunda onlarda teknik servise göndericek yani vatan sadece aracı parçalarında interntten aldığında sorun çıkarsa Asus ta çıktıysa asusun kendi yetkili servisine götürebilirsin vatana fiyat farkı vermeye gerek yok kdv indirimlerini beklerim dersen mantıklıfiyatları çok fazla galiba öyle yazdılar internetten toplasak daha mı iyi olur
sistem normal sitelerde ( gamegaraj,itopya vb.) 5000 tl ise vatanda 6000 olurarkadaşlar vatandan bilgisayar toplanır mı fiyatları falan
Ben almak istedğim parçaları ayrı ayrı topladım 1000tl fark çıktı ortaya parçadan parçaraya değişir buinternete göre ne kadar fark eder
okullar başlamadan önce gelir mi indirimİnternetten toplaman çok daha iyi olur vatan teknik servis değil ürününde bir sorun çıkma durumunda onlarda teknik servise göndericek yani vatan sadece aracı parçalarında interntten aldığında sorun çıkarsa Asus ta çıktıysa asusun kendi yetkili servisine götürebilirsin vatana fiyat farkı vermeye gerek yok kdv indirimlerini beklerim dersen mantıklı
Belli olmaz belirli bi günü yokokullar başlamadan önce gelir mi indirim
Kasıma kadar beklersen black friday indirimleride bayağı iyi olurBelli olmaz belirli bi günü yok
çok sabrım yok lgs yi kazanırsam pc alcam diye hayal kuruyodum kazandım artık sabrım kalmadıBelli olmaz belirli bi günü yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasıma kadar beklersen black friday indirimleride bayağı iyi olur