Grande Terim
80+ Silver
hayırlı olsunda ben aradığımda stok yok dediler nasıl alabildinaldım
hayırlı olsunda ben aradığımda stok yok dediler nasıl alabildinaldım
zaten ekran kartı 13k alınır bu sistemINTEL I5 12400F-RTX 4060 VENTUS-PRO H610M-E-CRUCIAL 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-RTX 4060 VENTUS-PRO H610M-E-CRUCIAL 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
ramleri 3600mhz yaparak bu sistem alınır mı arkadaşlar sizce?
Nasıl aldın? Yarım saat önce aradım stok yok dediler ?
https://www.instagram.com/stories/pchocasicomtr/3192431586913049199/hayırlı olsunda ben aradığımda stok yok dediler nasıl alabildin
psu patlar yazanlar göz korkuttu, kasayı aldım ama almasamıydım acaba.Alınır kasa ve güç kaynağı hariç gayet iyi sitem
Görevliye sordum sıkıntı olmaz dedi ayrıyeten 1000 2000 tl verip güzel bi psu alınabilir diye düşünüyorum sonuçta piyasanın çok altında bi fiyatpsu patlar yazanlar göz korkuttu, kasayı aldım ama almasamıydım acaba.
Sıkıntı yapma bir şey olursa garantisi var zaten ki elektronik şans işi en iyi markayı alırsın sana sorunlu olanı denk gelir kötü marka alırsın sen yıllarca taş gibi kullanırsın başkalarınınki bozulur o yüzden dert etmeyinpsu patlar yazanlar göz korkuttu, kasayı aldım ama almasamıydım acaba.
PSU yanarda anakarta falan zarar verirse her ikisini de garanti karşılarmı ki?Sıkıntı yapma bir şey olursa garantisi var zaten ki elektronik şans işi en iyi markayı alırsın sana sorunlu olanı denk gelir kötü marka alırsın sen yıllarca taş gibi kullanırsın başkalarınınki bozulur o yüzden dert etmeyin
elimde 1 yıllık 500w 80+ cougar psu var, onu kullansam daha mı iyi olur?Sıkıntı yapma bir şey olursa garantisi var zaten ki elektronik şans işi en iyi markayı alırsın sana sorunlu olanı denk gelir kötü marka alırsın sen yıllarca taş gibi kullanırsın başkalarınınki bozulur o yüzden dert etmeyin