- Konu Sahibi Konu Sahibi
hm yani 2060 daha mı kötü olur bütçeme göre yoksa daha çok mu bütçe ayırmam gerekirEstağfuruhhal.
Bu bütçede 2060 çok düşük 2K'ya da yetersiz zaten linkini attıpım dışında önerebileceğim sistem yok.
hm yani 2060 daha mı kötü olur bütçeme göre yoksa daha çok mu bütçe ayırmam gerekirEstağfuruhhal.
Bu bütçede 2060 çok düşük 2K'ya da yetersiz zaten linkini attıpım dışında önerebileceğim sistem yok.
Bu bütçede bile 2060lı sistemler görüyorum yuh diyorum @Furkan Aslan ın yaptığı alınır.hm yani 2060 daha mı kötü olur bütçeme göre yoksa daha çok mu bütçe ayırmam gerekir
hmm anladım teşekkürler inceleyeceğim bir sorum daha var bu amd ekran kartlarında herhangi bir sorun olmaz değil mi oyunlarda optimize sorunudur driver sorunları falan ya da ısınma sorunu?Bu bütçede bile 2060lı sistemler görüyorum yuh diyorum @Furkan Aslan ın yaptığı alınır.
2060 güzel bir kart ama 5700XT döver ve bu bütçede 2060 düşük kalan bir GPU.
Driver sorunları son zamanlarda yaşayan görmedim. Ama Nvidia'ya göre daha fazla ısınıyor ve daha sorunlu böyle bir dezavantajı var.hmm anladım teşekkürler inceleyeceğim bir sorum daha var bu amd ekran kartlarında herhangi bir sorun olmaz değil mi oyunlarda optimize sorunudur driver sorunları falan ya da ısınma sorunu?
tamam teşekkürler araştıracağım çok sağolun vakit ayırdığınız içinDriver sorunları son zamanlarda yaşayan görmedim. Ama Nvidia'ya göre daha fazla ısınıyor ve daha sorunlu böyle bir dezavantajı var.