Vatanin parcalarindan daha kaliteli dedigim sistemin parcalari en azindan rampage degil asus cogu yanlisin var cok fazla hemdebende biliyorum ama parça güvenliğidir vs vatan bana da daha güvenli geliyor kargoyla uğraş vs yanı başımda vatan var alıp çıkacam mağazadan
hocam istanbuldaki diğer tedarikçilere gitsem aynı gün içerisinde sistemi alıp çıkabilir miyim? vatan da böyle bir şansım var zaten 3 martta alacam sistemimiVatanin parcalarindan daha kaliteli dedigim sistemin parcalari en azindan rampage degil asus cogu yanlisin var cok fazla hemde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrica vatan garanti vermiyor oyle bisey yok parca bozulsa 20 gun bikere beklemen lazim hangi marka alirsan onun tedarkkcisine gider rektron bogazici penta arena vs gibi ztn cogu urunun kutu icinden arena ve penta oldugu cikar kagitta da yazar vatan direk degisim yapmazgarantiyi markalar yapar vatan sadece kazik bir tedarikci firmasi ha ben zevkle kaziklanirim ben seviyom sanane diyosan git al keyfin bilir burda sana guzelce anlatiyoruz guvenilir diye hala parçaları guven vermio diyosun azcik parcalari arastirip karsilastirirsan anlarsin zaten iyi alisverisler
Aynı gün anında alırsın tabi, için rahat olsun.hocam istanbuldaki diğer tedarikçilere gitsem aynı gün içerisinde sistemi alıp çıkabilir miyim? vatan da böyle bir şansım var zaten 3 martta alacam sistemimi
İtopyaya gidip siparişi verdip ödemeyi yaptıktan sonra aynı gün içerisinde bir saat verip sisteminizi teslim ediyorlar. Acıbadem ve Beylikdüzünde şubeleri var benim bildiğim. Başka bir yerde var mı bilmiyorum amahocam istanbuldaki diğer tedarikçilere gitsem aynı gün içerisinde sistemi alıp çıkabilir miyim? vatan da böyle bir şansım var zaten 3 martta alacam sistemimi