Neler Yeni

vatandan hazır kasa almak zorunda kaldım

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu
Eğer İstanbul'a gidebilme şansınız varsa gaming.gen.tr veya itopya'dan çok daha ucuza alırsınız o sistem veya benzerlerini.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,367
İsim
Bilal Tepe
bende biliyorum ama parça güvenliğidir vs vatan bana da daha güvenli geliyor kargoyla uğraş vs yanı başımda vatan var alıp çıkacam mağazadan
Vatanin parcalarindan daha kaliteli dedigim sistemin parcalari en azindan rampage degil asus cogu yanlisin var cok fazla hemde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrica vatan garanti vermiyor oyle bisey yok parca bozulsa 20 gun bikere beklemen lazim hangi marka alirsan onun tedarkkcisine gider rektron bogazici penta arena vs gibi ztn cogu urunun kutu icinden arena ve penta oldugu cikar kagitta da yazar vatan direk degisim yapmazgarantiyi markalar yapar vatan sadece kazik bir tedarikci firmasi ha ben zevkle kaziklanirim ben seviyom sanane diyosan git al keyfin bilir burda sana guzelce anlatiyoruz guvenilir diye hala parçaları guven vermio diyosun azcik parcalari arastirip karsilastirirsan anlarsin zaten iyi alisverisler

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
burak gider
Vatanin parcalarindan daha kaliteli dedigim sistemin parcalari en azindan rampage degil asus cogu yanlisin var cok fazla hemde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrica vatan garanti vermiyor oyle bisey yok parca bozulsa 20 gun bikere beklemen lazim hangi marka alirsan onun tedarkkcisine gider rektron bogazici penta arena vs gibi ztn cogu urunun kutu icinden arena ve penta oldugu cikar kagitta da yazar vatan direk degisim yapmazgarantiyi markalar yapar vatan sadece kazik bir tedarikci firmasi ha ben zevkle kaziklanirim ben seviyom sanane diyosan git al keyfin bilir burda sana guzelce anlatiyoruz guvenilir diye hala parçaları guven vermio diyosun azcik parcalari arastirip karsilastirirsan anlarsin zaten iyi alisverisler
hocam istanbuldaki diğer tedarikçilere gitsem aynı gün içerisinde sistemi alıp çıkabilir miyim? vatan da böyle bir şansım var zaten 3 martta alacam sistemimi

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
hocam istanbuldaki diğer tedarikçilere gitsem aynı gün içerisinde sistemi alıp çıkabilir miyim? vatan da böyle bir şansım var zaten 3 martta alacam sistemimi
İtopyaya gidip siparişi verdip ödemeyi yaptıktan sonra aynı gün içerisinde bir saat verip sisteminizi teslim ediyorlar. Acıbadem ve Beylikdüzünde şubeleri var benim bildiğim. Başka bir yerde var mı bilmiyorum ama

Top Bottom