destek bölümüyle iletişime geçinvatandan PC toplattim fatura da kesildi ancak ben geri iade edip parami almak istiyorum sizce geri iade edebilirmiyim
İllaki iade edebilirsiniz de çok uğraşmanız gerekir bence.vatandan PC toplattim fatura da kesildi ancak ben geri iade edip parami almak istiyorum sizce geri iade edebilirmiyim
İade sebebim alacağım üründen vazgecmeMüşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. İade sebebi nedir?
Kullanıcı hatası derler ve iade almazlar büyük ihtimal ile. Soğuk su için.Beyler anlayanlar yardımcı olursa sevinirim bende itopyadan kasa topladım düb geldi ama kasaya RGB ışıklandırma kabloları bağlanmamış bende onları bağlarken bir kabloyu yanlış taktım ve anakartın üstünden alev attı sonra açıp kapadım çalışıyordu ama sonra tamamen gitti. Ne olmuş olabilir geri gönderecem pazartesi ama yinede bilmemezlik hissi çok kötü anakartın değişmesi mi gerekir tamir olur mu veya diğer parçalara zarar vermiş midir ? Üstünde ryzen 9 ve geforce 2070 super gaming x trio ekran kartıda takılıydı
Anakart değiştirmeden bilemeyiz.peki anakart değişirsem çözülür mü yoksa diğer parçalara bir şey olmuş olabilir mi ?