Vatandan oem hazır sistem alacağım aşşağıda link bıraktım alınır mı bakarmısınız ?

psu yeter ama 5700xt alma bence.

Bu ürün stok dışı nasıl alacaksınız ?
evet stoklarda ekran kartları yok mağazada oem sistemlere bakan bi tanıdğım var sistemden gösterdi ekran kartı stoklar yok 1 2 hafta içinde gelecek ve alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

psu yeter ama 5700xt alma bence.
neden? önceki modellerinde ısınma oluyordu evo modelinden sonra ısınma problemini kaldırdılar oyunları zaten 2k oynayacağımdan dolayı 2060 superden performanslı bir karttır bence sizin düşünceniz ne acaba? niye almamı istemiyosunuz?

Vatandaki sistemlerin hepsi neredeyse yok (mağazalar dahil ) bence kısa vadede oradan alma hayalleri kurmayın sistem tam f/p biliyorum eğer stok gelirse ssd yi değiştirip gözün kapalı alabilirsin.

neden? önceki modellerinde ısınma oluyordu evo modelinden sonra ısınma problemini kaldırdılar oyunları zaten 2k oynayacağımdan dolayı 2060 superden performanslı bir karttır bence sizin düşünceniz ne acaba? niye almamı istemiyosunuz?

ısınma sorununu bilmiyorum. derdim de o değil.

o ekran kartın da wattman ve driver hataları var. o ekran kartlarından bıkar bir sürü kişi var.

hem de yakın zamanda 3060 çıkacak. 5700xt den daha güçlü olacak.

son nedeni ise ray tacing ve dlss

Vatandaki sistemlerin hepsi neredeyse yok (mağazalar dahil ) bence kısa vadede oradan alma hayalleri kurmayın sistem tam f/p biliyorum eğer stok gelirse ssd yi değiştirip gözün kapalı alabilirsin.
birader elazığda oturuyorum stokları gördüm ekran kartları 1 2 haftaya gelince haberim olacak ve gidip alacağım fakat mağazada parça değişimi yapılmıyor ve neden ssd değiş dediniz gayet iyi bir ssd

ısınma sorununu bilmiyorum. derdim de o değil.

o ekran kartın da wattman ve driver hataları var. o ekran kartlarından bıkar bir sürü kişi var.

hem de yakın zamanda 3060 çıkacak. 5700xt den daha güçlü olacak.

son nedeni ise ray tacing ve dlss
evet biliyorum 3060ın çıkacağını o ekran kartının fiyatı 6000 TL'ye yakın olur ve şuanki bütçem buna yetiyor ayrıca driver hatalarını biliyorum ancak düzeltilemeyecek bir sıkıntı değil, ray tracing ile bir işim yok zaten çoğu oyunda bişey farkettirmiyor bitek minecraft son olarak dlss özelliğini biliyorum ama fp olarak rx 5700 xt 2070 super ile kafa kafaya

birader elazığda oturuyorum stokları gördüm ekran kartları 1 2 haftaya gelince haberim olacak ve gidip alacağım fakat mağazada parça değişimi yapılmıyor ve neden ssd değiş dediniz gayet iyi bir ssd

evet biliyorum 3060ın çıkacağını o ekran kartının fiyatı 6000 TL'ye yakın olur ve şuanki bütçem buna yetiyor ayrıca driver hatalarını biliyorum ancak düzeltilemeyecek bir sıkıntı değil, ray tracing ile bir işim yok zaten çoğu oyunda bişey farkettirmiyor bitek minecraft son olarak dlss özelliğini biliyorum ama fp olarak rx 5700 xt 2070 super ile kafa kafaya
oyunları 2k da oynayacağım bu arada ?

Son düzenleme:
kronik sorunlu ssd ayrıca benim oturdğum şehirdeki mağazanın çalışanları ne zaman geleceği belli deil dedi ve nvidia en iyi ihtimalle nisan ayında geleceğini söyledi nvidia amd farketmez bu sorun genel bence aynı tarihler amd içinde geçerlidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,919
Üyeler
175,130
Son üye
eheydusa
Geri