Neler Yeni

vatandan sistem almak istiyorum fakat

SlimShady

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Faruk Tahta
bu sistemi almak istiyorum fakat kasa ve ssd'sini değiştirmek istiyorum kasa ve ssd'yi iade edip fiyat farkı ödeyip alabilir miyim?
Kasa hariç vatana göre baya güzel bir sistem

bartu35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Bartu

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Göktuğ Göçer
bu sistemi almak istiyorum fakat kasa ve ssd'sini değiştirmek istiyorum kasa ve ssd'yi iade edip fiyat farkı ödeyip alabilir miyim?
bende vatandan aldım alırken bende sormuştum vatan tavsiye sistemlerde parça değişikliği olmuyor sadece + parça ekliyebilirsin demişti sıvı sogutma +1 ram gibi

sefAK47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Sefa SEVİL
Aynı sistem için bugün vatana gidicem. Ve bildiğim kadarıyla eğer kampanyada değilse fiyat farkını ödeyip parça değişikliği yapabiliyosun. Bir de vatan pahalı mevzusunda hazır sistemleri çok fark olmuyor ve diğer satıcılarda taksitlendirme yaptığında vatanla aynı paraya denk geliyor. Bugün vatan'la konuştuktan sonra sizi de bilgilendirmeye çalışırım.

Aynı sistem için bugün vatana gidicem. Ve bildiğim kadarıyla eğer kampanyada değilse fiyat farkını ödeyip parça değişikliği yapabiliyosun. Bir de vatan pahalı mevzusunda hazır sistemleri çok fark olmuyor ve diğer satıcılarda taksitlendirme yaptığında vatanla aynı paraya denk geliyor. Bugün vatan'la konuştuktan sonra sizi de bilgilendirmeye çalışırım.
teşekkür ederim bende ssd ve kasasını değiştirmek istiyorum sistemi alıcaksın kasasını ve ssd'sini iade edip fark ödiyeceksin missss
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende vatandan aldım alırken bende sormuştum vatan tavsiye sistemlerde parça değişikliği olmuyor sadece + parça ekliyebilirsin demişti sıvı sogutma +1 ram gibi
haqqus'a özel yapmış olamazlar ama

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Göktuğ Göçer
teşekkür ederim bende ssd ve kasasını değiştirmek istiyorum sistemi alıcaksın kasasını ve ssd'sini iade edip fark ödiyeceksin missss

haqqus'a özel yapmış olamazlar ama
haqqus mevzusunu bilmiyorum fakat tavsiye sistemde parça değişikliliği yapılmıyor demişti adam

sefAK47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Sefa SEVİL
teşekkür ederim bende ssd ve kasasını değiştirmek istiyorum sistemi alıcaksın kasasını ve ssd'sini iade edip fark ödiyeceksin misss
Tam emin değilim ama yine de değiştirilip değiştirilmediğini sorucam

sefAK47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Sefa SEVİL

sefAK47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Sefa SEVİL
ben müşteri hizmetlerini arayıp sordum mağazadan mağazaya değişirmiş mağaza çalışanının insiyatifine kalmış
bizde değişiklik yapmadılar ama ben yinede aldım çok zor durumda kalırsam sonradan güç kaynağını kasa ile birlikte değiştiririm.

Vatandan almanı tavsiye etmem şahsen hocam parçaları ayrı alsan daha ucuza gelir
vatandaşımız daha pahalıya satıyor :D

pc itopya.png

buyrun arkadaşlar daha depolama donanımı olmadan itopyadan toplanan neredeyse birebir aynı sistem ve fiyat farkı

Son düzenleme:

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
bizde değişiklik yapmadılar ama ben yinede aldım çok zor durumda kalırsam sonradan güç kaynağını kasa ile birlikte değiştiririm.

Alıntıyı görüntüle

buyrun arkadaşlar daha depolama donanımı olmadan itopyadan toplanan neredeyse birebir aynı sistem ve fiyat farkı
İtopyadanda toplamıyorum ben parçaları farklı sitelerden indirimle almayı deneyin yaklaşık 4k daha az fiyata 3070li bir sistem topladım

İtopyadanda toplamıyorum ben parçaları farklı sitelerden indirimle almayı deneyin yaklaşık 4k daha az fiyata 3070li bir sistem topladım
3070 zaten tek başına 7000tl

Alıntıyı görüntüle

iade var mı diye sordun mu?

Top Bottom