Neler Yeni

Vazgeçtim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
yok
Instagram
@Zerkavizs
Uygun Olmayan Konu Başlığı ve İçeriği
vazgeçtim

Son düzenleme:

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Qwerty1029384756
Konu ismini konudan bağımsız yapmak yasak.

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Qwerty1029384756

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
yok
Instagram
@Zerkavizs
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nasıl hocam..?
Hocam burada derdimi anlatacak "uuzuuunn" bir metin yazdım, fikir isteyecektim fakat vazgeçtim. Silme özelliğide olmadığı için "vazgeçtim" diye düzenleyip geçtim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu açtıktan sonra "vazgeçtim" "boş verin" gibi şeylerde değiştirmek yasak diye biliyorum,
Yasak olduğuna dair hiçbir fikrim yoktu fakat "konu silme özelliği" yok ve yazdığım uzun dertleşme metnini yazmaktan vazgeçtim. Başka soracak konum olmadığı ve derdimi, özelimi anlatma zorunluluğum olmadığı için bunu uygun gördüm. Tüm saygılarımla söylüyorum ki eğer yasaksa "konu silme özelliği" getirsinler yada bir çare bulsunlar çünkü başka ne yapabilirim bilmiyorum. :/

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Qwerty1029384756
Hocam burada derdimi anlatacak "uuzuuunn" bir metin yazdım, fikir isteyecektim fakat vazgeçtim. Silme özelliğide olmadığı için "vazgeçtim" diye düzenleyip geçtim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiçbir fikrim yoktu fakat "konu silme özelliği" yok ve yazdığım uzun dertleşme metnini yazmaktan vazgeçtim. Başka soracak konum olmadığı ve derdimi, özelimi anlatma zorunluluğum olmadığı için bunu uygun gördüm. Tüm saygılarımla söylüyorum ki eğer yasaksa "konu silme özelliği" getirsinler yada bir çare bulsunlar çünkü başka ne yapabilirim bilmiyorum. :/
Neden sildinizki? Belki fikir verenler olurdu?

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
yok
Instagram
@Zerkavizs
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden sildinizki? Belki fikir verenler olurdu?
derdimi ne zaman anlatsam ya pişman oluyorum yada daha da kötü oluyor "gotik, emo bir ergen" gibi davranmak istemem ama sorunlarımda boğulsam daha iyi gibi :/

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Qwerty1029384756
derdimi ne zaman anlatsam ya pişman oluyorum yada daha da kötü oluyor gotik emo bir ergen gibi davranmak istemem ama sorunlarımda boğulsam daha iyi gibi :/
Ben şahsen öyle düşünmezdim sizin hakkınızda.

Pukiina

80+ Bronze
derdimi ne zaman anlatsam ya pişman oluyorum yada daha da kötü oluyor "gotik, emo bir ergen" gibi davranmak istemem ama sorunlarımda boğulsam daha iyi gibi :/
Derdini anlatan şifa bulur, yol bulur fikir bulur. Söylediğiniz şekilde yazacak olan insan zaten hayattan bişeyler görmemiştir. Hem söyleseler ne olacak ki sanal ortam da bir iki klavye dayısı senin canını sıkmasın belki iyi bir fikre denk gelirsin.

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
yok
Instagram
@Zerkavizs
Derdini anlatan şifa bulur, yol bulur fikir bulur. Söylediğiniz şekilde yazacak olan insan zaten hayattan bişeyler görmemiştir. Hem söyleseler ne olacak ki sanal ortam da bir iki klavye dayısı senin canını sıkmasın belki iyi bir fikre denk gelirsin.
Hocam dert yanmak gibi olmasın, fakat konu çook derin ve yetiştiğim hayatın verdiği o içine atma bağımlılığını aşmak çok zor malesef. Başka bir konuda olsa belki, fakat bu çok derin konuda yazıp, silmek bile benim için çok zordu.. Zaten herkes dert yaşıyor ben büyüyemediğim için böyledir. İnsanların başını şişirmeyeyim, istesemde şişiremem gibi zaten.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom