Neler Yeni

Vazol fiyatları 6000

Ellsy

80+ Bronze

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,528
İsim
Dontaçhi kâfi.
Sigara içen biri değilim hediye geldi bana güzel aletti :d .Kullanmanızı önermem bende bulantı baş ağrısı yaptı tabi sigara içmediğimden kaynaklı olabilir ilk ve son vozol deneyimimdi . İçimi nargileye benzer sert olmayan güzel bir şey.
Sizdeki bulantı ve baş ağrısı İçeriğindeki %5 nikotinden kaynaklı. Daha önce bünyeniz muhtemelen Nargile sigara puff gibi nikotin alabileceğiniz şeyler kullanmadığınız için alışık değil. Vozollardaki 20ML Kapasitedeki %5 nikotin aslında sağlam sayılabilecek bir değer. Bir süre daha vozol kullanırsanız bir noktadan sonra baş ağrınız kalmayacaktır.

Ve hayır puff barlar aslında bağımlılık yapmaz. "kesinlikle" bağımlılık yapar sözlerine pekte kulak asmayın her şey iradede bitiyor. Ben aktif bir Nargile kullanıcısıyım arada bir Puff bar da alıyorum ancak gerçekten istemediğim veya tütün ya da puff alamadığım zamanlarda günlerce belki birkaç hafta içmediğim oluyor aklıma da gelmiyor şahsen. İradenizle alakalı bişey. Bağımlısıyım diyen ya kendini havalı sanıyordur ya da iradesizdir.

Bu vazolun nikotinsiz versiyonu var mı?
Farklı puff markalarının %5 değil de %2 nikotinli versiyonları var biraz araştırırsanız bulursunuz. Nikotinsiz Puff Barlar var mı bilmiyorum denk gelmedim hiç ama olabilir.
Ancak ben hiç nikotin almayayım öyle keyfi duman çıkarayım derseniz uygun fiyatlı bir pod cihaz alıp nikotinsiz likit doldurup içebilirsiniz.

İnternetten değilde pazarlarda falan kac TL yakın zamanda alan varmı?
12K Vozollar 450TL'ye bulunmakta telegram gruplarında ancak 12K önermem tatları 10K'ya kıyasla çok daha yoğun ve güzel olsa da çok hızlı bitiyor 10K'ya göre. Aynı şekilde bu gruplarda 10K'lıkları 500TL'ye falan bulmanız mümkün. 6K'lıklar ise 350 TL civarındadır diye düşünüyorum bir süredir bulunduğum grupta 6K ilanı görmedim.
12K ve özellikle son zamanlarda 20K'lıkların da piyasaya girmesiyle 6 ve 10K'lık modellerin sayısında çok ciddi derecede azalış var. İnsanları 12K ve 20K'ya kaydırmaya çalışıyorlar tamamen.

Pazar fiyatı dediğin sanırım şehrindeki herhangi bir tobacco dükkanıysaa yukarıda bahsettiğim fiyatın üstüne bi minimum 100-150 TL koyarsan aşağı yukarı ne kadara alabileceğin konuusnda fiyat çıkar.

heysamed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
güzel kanka mango karpuzlu al 6000 10000 12000 hepsı var

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,528
İsim
Dontaçhi kâfi.
Bu vazolun nikotinsiz versiyonu var mı?
Sigarayı bırakalı 6 ay oldu arada keyif olsun diye buhar üflemek istiyorum tavsiye verecek var mı?
Evet az önce baktım nikotinsiz Puff bar bulmanız da mümkün ancak TR piyasasında var mıdır varsa nerede vardır bilmiyorum.

vincentzp

80+
vozol 12k , 10k , 6k modeldir ve çekim sayısını belirtmez. 12k ile 10k nın kutularını inceledim ve ikisinde de 20ml yazıyor. 6k kullanmadım bilmiyorum

alacaksanız 10k alın çünkü 12k fiyatı kabarık

Top Bottom