Neler Yeni

VB.NET Üzerinde geliştirdiğim GMP Downloader 12.9.0

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa Kaldırımcı
ilk konunuz olmasının vırus oldugunu dusunmemızde buyuk etkısı var. ayrıca guvenlık uygulamalarını da devre dısı bırakmak hıc hos degıl. bunu daha duzgun sekılde halletmelısınız. o yolu da bulmak sıze duser
Haklsın.
Virüs total Link : https://www.virustotal.com/gui/file...2dee5c87074e2af010e414ba251d6e8f5ef/detection
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bakın orda virüs var diyor ve internette arattım onu
Sonuçlar bunlar bakın ve kararı siz verin
Görmüş olduğun Virüs Total testinde 2 adet çıkıyor bunların riskleri bile yok, ona kalırsa tüm oyunları taratırsak veya uygulamayı 10 taneden aşşağı virüs çıkmaz :)

Mustifa

80+ Bronze
Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar.

Benim geliştirmiş olduğum bir yazılım var, bu yazılımdan biraz bahsedeceğim.

⚙️ FPS konusunda birçok detaylı ayarları yapmanızı sağlayacak,
⚙️ İşlemci üzerinde önemli düzenlemeler yapabileceksin.
⚙️ Windows üzerinde detaylı optimize yapma.
⚙️ Oyunlar üzerinde "Başlatıcı Kodu" adlı sistemi kullanma imkanı. (TEST EDİLİYOR)
⚙️ Steam bağlantısını kullanma.(YAPIM AŞAMASINDA)

📌 Program üzerinde tek çalışıyorum ve 1 aydır uğraşıyorum sadece bu süre zarfında bu hale kadar getirebildim. Sizlerden ricam uygulamayı kurmanız ve kullanmanız olacaktır beğenirseniz destek vermeyi unutmayın.
🔔 Uygulama sürekli olarak güncel tutulmaya çalışılıyor, eklemek istediğim birçok özellikler güncellemelerle beraber ekleniyor. Mevcut sunucum üzerinden güncellemeleri yayınlıyorum, Uygulamaya güncelleme geldiğinde kendini açılışta otomatik günceller.Bunu yapmamın sebebi herkesin aynı sürümü kullanması olası hatalardan kaçınılmasıdır.

İndirmek için buraya tıkla

Setup Kurulmadığı zaman ne yapayım?

-Antivirüs yazılımınızı devre dışı bırakın.
-Windows Defender`ı devre dışı bırakın.
-Setup sağ tık yapın "Engellemeyi Kaldır" tikini işaretleyin.

-Kuruluma başlayabilirsiniz. Güncelleme geldiği zaman kendini günceller.

-Ekran görüntülerine bakabilrsiniz.
-Destekleriniz için şimdiden teşekkürler....
🥰
pc mi riske atçama netten araştırır optimizasyonu yaparım en fazla ne kadar fps artıcakki? anca 20 fps artar o da zor bence deniceksenizde sanal makinede deneyin sonra kendi pc nizde yaparsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa Kaldırımcı
pc mi riske atçama netten araştırır optimizasyonu yaparım en fazla ne kadar fps artıcakki? anca 20 fps artar o da zor bence deniceksenizde sanal makinede deneyin sonra kendi pc nizde yaparsınız
Dostum nasıl yaparsan yap, Ben burda geliştirmiş olduğum yazılımı sunuyorum ve içerisinde Trojen, Malware gibi virüsler bile yokken bu şekilde programa yaklaşman gerçekten tebrikler. Donanım arşivi platformunda kendimi de göstermek istedim sadece ve yazılımlarla uğraşanlar içinde bir fikir oluşmuş oldur dedim. Teşekkürler.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Bunun yerine Github'da açık kaynaklı bir proje olması daha mantıklı olurmuş. Dosyanın hostlandığı site bile hoş değil, böyle düşünmeleri doğal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,086
Üyeler
166,691
Son üye
Batuhanolmez0965
Top Bottom