Neler Yeni

Yardım VBİOS attıktan sonra ekran kartımdan görüntü gelmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
YUNUS AYDIN
Merhabalar;

Pc'de anlık drop ve ve görüntü kırılmaları sonrasında dıttt sesi gelip kendini resetleme sıkıntısı vardı. İnternette baktıgımda bios, sürücü güncellemelerini denetleyin yapın gibi şeyler okuyuo denedim. Ekran kartı biosunu güncellemeye çalışırken Burdaki gibi https://www.technopat.net/sosyal/konu/ekran-karti-bios-guencelleme.780723/ sonrasında pc ekranı gitti görüntü yok, ve mouse klavyenin ışıklarıda söndü hiçbir türlü kullanımda değil. Ekran akrtını sökünce mouse klavyenin ışığı geliyor ama yinede ekran yok çünkü işlemcide dahili ekran akrtı yok. Böyle bir kuyunun içine düştüm yardım edebilirmisiniz. VBİOS geri yüklenmesi gerekliymiş eski sürümün ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. @AbdullahHacıgül

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
YUNUS AYDIN

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Efem1905

80+ Bronze

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Burdan atılıyor hiveos mobile app'ten. @Efem1905

Screenshot_2022-03-21-15-41-34-018_hiveos.mobile.jpg

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Hive os üzerinden düzeltmeyi deneyebilirsin, 1 tane çalışan ekran kartı takıp ondan görüntü alıp, bozuk kartı 2. slota takıp çalışan ekran kartı üzerinden bozuk karta bios atmayı deneyebilirsim veya bios çipine fiziksel müdahale yapabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
YUNUS AYDIN
yüklensin ya da yüklenmesin hiçbir şey farketmiyor. Ekran kartlarının brick olduğu hiç görmedım ben kullandıgım kartlarda. 6900xt me LC bios attım sorunsuz calıstı. 1060 a bios attım yanlış attıgım icin görüntü vermedi diğer ekran kartını takıp tekrar flashladım vesaire. Hiveos üzerinden bios flashlamak cok kolay AMD de. Şuan arkadaşın tek ihtiyacı olan görüntü alabileceği bi ekran kartı
A
Evet Varmış farkettim

Bios yedeği varsa zor bir işlem değil 350 TL vermeye gerek yok
o zmaan bana ekranımı asçacak ve içinden bu biosu alacak bi ekran kartı lazımi yada onun yerine üzerine yazılı olan m.2 ssd y ibaşka pc ye takıp ordan bu dosyayı alıp telefona aktarsam, sonra hivios kruup ordan ekran kartına tabilirim anladığım kadarıyla dogrumu?

Efem1905

80+ Bronze
A

o zmaan bana ekranımı asçacak ve içinden bu biosu alacak bi ekran kartı lazımi yada onun yerine üzerine yazılı olan m.2 ssd y ibaşka pc ye takıp ordan bu dosyayı alıp telefona aktarsam, sonra hivios kruup ordan ekran kartına tabilirim anladığım kadarıyla dogrumu?
Evet önce hiveosu boot etmeniz lazım USB ye sonra sonra eski Biosu atacaksınız zor bişey değil .

bextrium

80+
Buradan Hiveos ile bios yükleme aşamalarını yapabilirsin. Hiveos kurulumunu da yine bu kanalın videolarında bulursun hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
YUNUS AYDIN
Evet önce hiveosu boot etmeniz lazım USB ye sonra sonra eski Biosu atacaksınız zor bişey değil .
Valla ne kadar teşekür etsem az, bu dedikelrinizi deneyip tekrardan dönüş yapıcam. Biosu internetten bulma olasılığım düşük galiba.

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Valla ne kadar teşekür etsem az, bu dedikelrinizi deneyip tekrardan dönüş yapıcam. Biosu internetten bulma olasılığım düşük galiba.
tam marka modelini söyle sana bulayım biosu

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
YUNUS AYDIN

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Top Bottom