Neler Yeni

Yardım VDSL için Modem Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
John Karga
Merhaba, VDSL hatta kullanmak için modem arıyorum. Bütçem max 600TL. Aklımda Keenetic Omni DSL ve Asus DSL AC750 var. Bir de asus modemi alırsam burda asusun cashback verdiği cihazlar dahilinde 440TL geri ödeme yaptığı yazıyor ama "Katılımcı Firmalar" kısmındaki firmalardan değil de amazondan alsam da geçerli olur mu? Çünkü katılımcı firmalar 1000TL fiyata satarken amazonda 700TL.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
O iki modelden uzak dur

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

yerçileği

80+ Bronze
Merhaba, VDSL hatta kullanmak için modem arıyorum. Bütçem max 600TL. Aklımda Keenetic Omni DSL ve Asus DSL AC750 var. Bir de asus modemi alırsam burda asusun cashback verdiği cihazlar dahilinde 440TL geri ödeme yaptığı yazıyor ama "Katılımcı Firmalar" kısmındaki firmalardan değil de amazondan alsam da geçerli olur mu? Çünkü katılımcı firmalar 1000TL fiyata satarken amazonda 700TL.
Bütçeyi arttıra bilirsen extra dsl eğer arttıramıyorsan güzel ayar yaparsan keenetic omni dslde idare edebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
John Karga
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisini de kullandım Asus un o modeli yazımsal sıkıntılı omni de çekim kalitesi düşük ve performanslı değil
Mevcut 5 yıllık modemim kendi kendini resetliyo bozuldu bozulacak. Daha önce asus ac51 modelini kullanmıştım ve hiçbir sorun yaşamamıştım aslında.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
İkinci el Zyxel vmg 3625 t50b - 8623 t50b

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
John Karga
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçeyi arttıra bilirsen extra dsl eğer arttıramıyorsan güzel ayar yaparsan keenetic omni dslde idare edebilir
Ev o kadar büyük değil ve ben kabloyla kullanacağım zaten. Mevcut modemimde de 5ghz yok zaten 2.4ghz kullanıyorum bir sorun yaşamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkinci el Zyxel vmg 3625 t50b - 8623 t50b
İkinci el düşünmüyorum. 3625 t50b turknette 850tl ama o modem de çok kısıtlı. DSL logu bile göstermiyor.

Extra ve omni arasında sadece 5ghz farkı yok mu?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ev o kadar büyük değil ve ben kabloyla kullanacağım zaten. Mevcut modemimde de 5ghz yok zaten 2.4ghz kullanıyorum bir sorun yaşamıyorum.

İkinci el düşünmüyorum. 3625 t50b turknette 850tl ama o modem de çok kısıtlı. DSL logu bile göstermiyor.
Logo ile işin yok işlevine bak ben evde kullanıyorum gigafiber ile evin ortasında tam üste koydum ki çekim alanı iyi olsun genelde de modemleri üste koyarım ben 3+1 135m2 evde her yerde full çekiyor sadece balkonda dipte 2 dişe düşüyor oda en uzak mesafe

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
John Karga
Logo ile işin yok işlevine bak ben evde kullanıyorum gigafiber ile evin ortasında tam üste koydum ki çekim alanı iyi olsun genelde de modemleri üste koyarım ben 3+1 135m2 evde her yerde full çekiyor sadece balkonda dipte 2 dişe düşüyor oda en uzak mesafe
Gigafiberde tabi öyle çalışır. Ben bi sorun vs yaşadımmı dsl istatistiklerini görüp ona göre eylem alıyorum ama o modemde hiç bir kontrol yok.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Gigafiberde tabi öyle çalışır. Ben bi sorun vs yaşadımmı dsl istatistiklerini görüp ona göre eylem alıyorum ama o modemde hiç bir kontrol yok.
Onda da kontrol edebilirsin daha önce VDSL de de kullandım yinede sen bilirsin ama omni yi kullandım kullanan arkadaşlar da var hiç memnun değildi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Alıp test ederim sorun yaşarsam iade edip turknetten zyxeli alırım. Teşekkürler.
Sen bilirsin

Alıp test ederim sorun yaşarsam iade edip turknetten zyxeli alırım. Teşekkürler.
Açılıp kullanılan ürünün iadesi olmuyor diye biliyorum dikkat et arızalı gelmez elbet ama performansı iyi değil WiFi den atıyor bazen yada interneti kesiyor çekim alanı zaten çok dar umarım sorun yaşamazsın

Top Bottom