Neler Yeni

VDSL İnternet İçin Alt Yapı Gerekiyor Mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Oğuzhan
Ayrıca sormak istediğim soru ADSL ile VDSL arasındaki fark fazlamı VDSL intetnet için alt yapı getirmek zormu cevaplarsaniz sevinirim teşekkürler

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Ayrıca sormak istediğim soru ADSL ile VDSL arasındaki fark fazlamı VDSL intetnet için alt yapı getirmek zormu cevaplarsaniz sevinirim teşekkürler
Zor çok zor ama imkansız değil. hız ve ping bile fark ediyor arasında vdsl de direk iki kat hızlı hizmet alırsın

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
chade
adsl altyapıylla max görebileceğin değer 20 falan olur. vdsl altyapıyla 100 mbps ye kadar alabilirsin. arada 5x fark var yani. mevcutta adsl olsun olmasın altyapın varsa eğer yeniletmek bayağı zor. altyapının kötülüğüne bakmadan zaten altyapı var diyip masraf yapmamak için talebinizi reddediyorlar. hiç altyapı yoksa getirtmek kısmen biraz daha kolay olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Barış Seyhan
Vdsl 100 adsl 16 mbps ye kadar hız destekler. Mevcut ADSL altyapın varsa talep yaparak VDSL altyapı getirtmen imkansız. İki altyapıda aynı aslında, bakır kablo. Diğerinde saha dolabına kadar fiber gelir mahalle aralarına bakır kablo ile dağıtım yapılır. Hızın yüksek olmasının sebebi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zor çok zor ama imkansız değil. hız ve ping bile fark ediyor arasında vdsl de direk iki kat hızlı hizmet alırsın
Hocam pek bilmiyorum bu konulari alt yapı getirdim VDSL hizmetinide getirdim diyelim faturaya bir yansıma oluyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

adsl altyapıylla max görebileceğin değer 20 falan olur. vdsl altyapıyla 100 mbps ye kadar alabilirsin. arada 5x fark var yani. mevcutta adsl olsun olmasın altyapın varsa eğer yeniletmek bayağı zor. altyapının kötülüğüne bakmadan zaten altyapı var diyip masraf yapmamak için talebinizi reddediyorlar. hiç altyapı yoksa getirtmek kısmen biraz daha kolay olur.
Hocam hiç alt yapı yok mahalle olduğu için adsl ile başka bir bölgeye bağlıyız

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
chade
Hocam pek bilmiyorum bu konulari alt yapı getirdim VDSL hizmetinide getirdim diyelim faturaya bir yansıma oluyor mu?

türk telekomun bayisine gidin direkt. şu adreste oturuyorum, bölgede altyapı yok diyin. ne yapmanız gerektiğini anlatırlar. muhtemelen dilekçe yazın başvuru yapın derler. sonra onlar da artık ne zaman başvurunuzu işleme alıp çalışmaya başlarlarsa. orası meçhul

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
türk telekomun bayisine gidin direkt. şu adreste oturuyorum, bölgede altyapı yok diyin. ne yapmanız gerektiğini anlatırlar. muhtemelen dilekçe yazın başvuru yapın derler. sonra onlar da artık ne zaman başvurunuzu işleme alıp çalışmaya başlarlarsa. orası meçhul
Alt yapı getirtmek için fiber internete geçmemiz gerekiyormuş bu doğru mu peki

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ

Dilekçe edevlet cimer tüm yollardan talepte bulunmalısınız, belki daha hızlı gelir altyapı o zaman. Altyapı için ücret talep edildiğini duymadın. dağ başında bir fabrika filan değilse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,090
Üyeler
162,772
Son üye
ozyaziciemir
Top Bottom