Superonline bina altyapısı kurulması için ne gerekiyor

WwAhmet

80+
Katılım
4 Şubat 2024
Mesajlar
1
Reaksiyon skoru
0
Öncelikle Merhaba. Benim durumuma benzer bir durum hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Bizim binamızda internet kullanan 2 kişi var. Biri biziz diğeride komşumuz.Biz fibere geçmek istiyoruz fakat binada 4 daire var ve tek fiber isteyen biziz. Alt yapı olarak ise sadece vdsl altyapısı ve bina önündeki kaldırımda bulunan yer altından gelen süperonline fiber hattı var. Biz fibere geçmek istediğimizde 1 kişi için fiber bağlantısı yapılıyormu?
Bina içine konan fiber dağıtım kutusu 1 kişi için bile konulması şart olan bir cihazmı? Çünkü sorduğumuzda o cihazın olmaması halinde fiber olmayacağı söylendi. Eğer 1 kişi için o kutu yerleştirilmiyorsa para karşılığı o kutu konulsa bize kaça mâl olur?
Ne gibi bir yol izlemeliyim?
Buarada bizim binamızın yanındaki ve karşısındaki binaların tümünde fiber var.
 
Bizim binaya kendileri gelip döşediler kutuyu biz istekte bulunmadan bugün Türk Telekomdan Superonline a geçtim fiber kutusu ve altyapısı gerekli para konusunu bilmiyorum belki bir kaç gün içinde sizin binaya ücretsiz döşeyebilirler
 
Geri
Top